Z ktorego roku masz auto i jaki licznik??
Z ktorego roku masz auto i jaki licznik??
|
Autko z 1998roku, niestety pech chciał że dzisiaj akurat padł mi system XP na netbooku i nie podepne dziś Vaga, dopiero jutro bedę mógł odczytać z programu jaki to licznik, a nie wiem czy samo zdjęcie pomoże w określeniu co to za licznik??
![]()
Wystarczy to jest stare VDO i vag tacho musi sobie poradzic z tym. No chyba ze masz walniety kabelek.
Kabel jest dobry bo sprawdzaliśmy u sąsiada w jego A3 i spokojnie odczytało PIN, u mnie jest jakiś problem z niewiadomych przyczyn :/
a vag ci sie laczy z licznikiem???
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Zgadza sie MIRO to moze byc rowniez UKNSI. A one chyba maja przezroczysta obudowe z tylu prawda??
zegaru UKNSI mają białą osłonę z tyłu i tak jak MIro napisał na zatrzaski.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
Witam ratujcie chłopakimam dwa oryginalne scyzoryki plus trzeci kluczyk bez imo zwykly.Mam pin był przyczepiony na takim plastiku.Auto nie reagowało na dwa scyzoryki,centralny normlanie działa przez zamek.Po otwierałem kluczyki baterie są dla pewności kupiłem nowe.I robiłem kodowanie sposobem że jeden w stacyjce a scyzorykiem zamykam drzwi czekam 5 sek i otwieram kierunki mrygneły ale dalej nie reaguje nic na kluczyk.W czym tkwi problem..Tylko przez kabel obd?Kabelek dopiero mam zamawiać tylko nie wiem czy dobry wybrałem bo chce z vag commanderem 1.4 k+can
Ostatnio edytowany przez djzaq - 12-11-12 o 16:32
Mam małe pytanie, jeśli już było to przepraszam, gdzieś przeoczyłem.
Posiadam a3 z 1996. W kluczyku siedzi bodajże megamos id13, chcę zakodować dodatkowy kluczyk. Czy da się to zrobić metodą opisaną na forum, czyli za pomocą vaga? Pin mam. Pytam, ponieważ czytałem, że jest on jednokrotnego zapisu i gdzieś na innym forum pisali, ze trzeba zrobić klona ze starej pastylki...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)