Jak dasz zdjecia jeszcze raz (bo nie wiem czemu zniknęły) oraz zdjęcie swojego auta, to zrobię Ci VT z tymi felgami na Twoim aucie![]()
Jak dasz zdjecia jeszcze raz (bo nie wiem czemu zniknęły) oraz zdjęcie swojego auta, to zrobię Ci VT z tymi felgami na Twoim aucie![]()
|
Cale czarne wg mnie wygladaja tylko ładnie na wystawie bo jak sa na samochodzie to giną, jeszcze jak jest jakas ramka na czerwono czy jakis inny kolor to jest nawet ok, a tu nawet jest na okolo taki szeroki pierscien gdzie mozna by dac jakis kolor
front felgi jest wypolerowany....
Jesli sa dosc głębokie rysy, nie bedzie latwo je zniwelowac.... biorąc pod uwagę fakt ze powiezchnia polerowana felgi jest idealnie gladka na calej feldze.Zycze powodzenia w polerowaniu papierem 2000-2500Jesli chcesz, masz duzo wolnego czasu i siły to zaczynaj od papieru około 300 w gore do 2500! Jesli "nadspawasz" i wypolerujesz to bedzie to i tak widzoczne.
Najprostrzym wyjsciem jest lakierowanie calej felgi. Musisz liczyc za takie "cos" minimum 500zł za kpl - tylko czy sie bedzie to oplacało? Jesli pomalujesz je na czarno nikt ich nawet nie zaowazy i nie pomysli ze to 18. MAMy wygladają tylko ladnie przez to ze mają polerka na froncie ktora zuca sie w oczy. Wez pod uwage uszkodzoną oponę (jesli byłaby ok to by na niej jezdził). prostowana felga.... Te koła sa juz po przejsciach i trzeba to przemyslec! Ja jestem na nie!
Powodzenia![]()
Ostatnio edytowany przez leviatanm - 23-07-09 o 22:38
leviatanm
Fotek nie ma bo serwer padł...jak przywrócą go do życia to i fotki się pojawią...
Kopii fotek nie mam więc pozostaje czekać![]()
wydaje mi sie, ze skoro sa rysy (wglebienia) to nie pozostaje nic innego jak nadspawanie i malowanie jesli tylko chcesz doprowadzic je do dobrego stanu
sa miałem strasznie porysowane fele nadrapana itp Ochydne były i dałem do małej renowacji i zmiany koloru I... efekt nieziemski Jak cos moge wysłac foty na maila
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)