U mnie tez skrzypi, wrażenie jakby stara kanapa skrzypiałanawet przez chwile myslałem ze to mój fotel tak skrzypi.
U mnie tez skrzypi, wrażenie jakby stara kanapa skrzypiałanawet przez chwile myslałem ze to mój fotel tak skrzypi.
|
moj blad przepraszam jest tylko jeden sworzen,najmocniej przepraszam.
Dokładnie jak stary tapczan... W Audi nie wypada żeby coś skrzypiało![]()
Ok czyli wychodzi na to że to sworzeń? , u mnie wrażenie jest takie że skrzypi całe podwozie, słychać to z każdej strony, nieważne czy skręca się czy jedzie prosto zaczynają się dziury i zaczyna skrzypieć. Niedawno sprowadzona z niemiec więc po polskich dziurach jeździ dopiero od 2 miechów. Więc dziwne to trochę zjawisko jak na markę audi.
to stiwerdzenie jest troche nie na miejscu nie ma co porownywac drug w pl i de.poczytaj o tulejach wahacza jaki i o stabilizatorze
http://www.a3-club.net/forum/showthr...tor#post667854
Who I am? I am a the Champion.
Czyli trzeba wymienic sworzen wahacza tak? z tego co zrozumialem
najpierw trzeba zlokalizowac dokladniej usterke bo zaczniesz wymieniac i mozesz trafic na samym koncu.mozna odkrecic laczniki stabilizatora i poruszac aute to juz da jakis obraz
Who I am? I am a the Champion.
Naj śmieśniejsze jest to że nie zawsze skrzypi, a że prawie zawsze słucham muzyki jak prowadzę to może nawet w 90% nie jestem tego nawet świadom. Ale nastąpiła ostatnio taka sytuacja: odwiozłem panienkę na chatę ona już wysiada ja odjeżdżam a tu k...a koncert skrzypi ec. Piszesz siara na maxa nie no co ty 2-ie siary a nawet TURBOTRAGEDIA bym powiedział. Żeby w samochodzie za jednak trochę wypoconej kasiory takie rzeczy się działy. Ba jakbym wiedział to bym sobie kupił tapczan bardzo używany a allegro efekt ten sam to po co przepłacać. I stąd moja mała frustracja.
Wymien gumy stabilizatora- niedroga impreza bo pewnie one skrzypia.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)