Michał proponuję nowy zestaw z tarczą kevlarową. Cena za nowy zestaw z przeróbką 1450zł. Plus wymiana 350zł. Proponuje mocniejszy w razie czego
Michał proponuję nowy zestaw z tarczą kevlarową. Cena za nowy zestaw z przeróbką 1450zł. Plus wymiana 350zł. Proponuje mocniejszy w razie czego
Zapraszam na ww.bartpol-hamownia.pl
Modyfikacje elektro-mechaniczne silników spalinowych
Profesjonalna Regeneracja Turbosprężarek
ZOBACZ!! www.facebook.com/BartpolTuning
|
macie jakas oferte na mody bmn 170 quattro?
To jest oryginalny nowy zestaw, fabryczny z przerobioną tarczą sprzęgłową. I tyle. Tak jak każdy inny można przerobić. Sprzęgło działa mimo innej tarczy dokładnie tak jak seria.
---------- Post dodany 04-07-12 o 09:42 ----------
A co ciebie dokładnie interesuje. Mamy w ofercie modyfikacje jak najbardziej. Dwa auta były zrobione na SIEMENS. Jedno auto z SIEMENS przerobiliśmy na BOSCH. Aczkolwiek pompowtryskiwacze SIEMENS nie sprawdzają się dobrze przy modach, aczkolwiek proszę napisać na PW co Ciebie dokładnie interesuje i wtedy przedstawię swoja ofertę, która prawdopodobnie będzie zbliżona do zamieszczonych w Naszej zakładce
---------- Post dodany 04-07-12 o 09:44 ----------
Żeby jeszcze jasność była to jest cały nowy zestaw, kompletne sprzęgło i nie wiem czy dobrze pamiętam jest jeszcze nowe łożysko
Robicie też auta z DSG? Zwłaszcza ta oferta na 230KM BKD? Wchodzi tam w grę wymiana tarczy sprzęgła, a tutaj są dwie?
Mogłem pomóc? Kliknij Thanks!
Robimy auta z DSG
Grucha mógłbyś wyczyścić skrzynkę bo nie mogę napisać PW. Dziękuje
Było S3 1.9 TDI 240/450:Best ET 14.182 @ 157.89 KPH
Jest VW Golf IV R32 250/320 <-Polub Mój Fun Page!
Auto Spa $$$ Kosmetyki dla Twojego Auta $$$ Przyciemnianie Szyb $$$ Polerowanie felg metodą wibracyjna $$$
wyczyszczone
Czesc, mam takie pytanie odpowiedz moze byc na pw. Ile kosztuje strojenie pb po wymianie wtryskow od s3?
1400zł
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)