U mnie po załączeniu po kilku sekundach zaczyna lecieć ciepłe. Z tym że u siebie już wymieniałam tą nagrzewnicę.
U mnie po załączeniu po kilku sekundach zaczyna lecieć ciepłe. Z tym że u siebie już wymieniałam tą nagrzewnicę.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
|
owszem, ale nie wszystkie, w VAG to tez nie jest PTC, ale mniejsza, chodzi wlasciwie o to samo
z tego co mi sie kiedys obilo to 2.0tdi mialy jes wszystkie, pozostale niekoniecznie
u nas jest ona elektryczna (w niektorych autach jest paliwowa i mozna ja wtedy podobno prosto przerobic na webasto)
elektryczna nie ma osobnego sterowania
czy auto ja posiada, kod wyposazenie 7E6 electric auxiliary air heater
jak ktos jej nie posiada, a bardzo chce miec to na podstawie golfa krok po kroku lacznie z kodowaniem :
http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=113468
u mnie w a3 to chyba nie dzialalo, ale w 1p dziala, po prostu wsiadajac do auta wystarczy nacisnac na klimatroniku auto, wazne zeby nie byla w trybie econo i zaraz leci cieple powietrze
oczywiscie trzeba miec tez swiadomosc, bo niktorym to przeszkadza, ze auto wtedy wiecej pali, tak samo jak w lecie z klimatyzacja, cos musi te 1000W wyprodukowac
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Jednak nie wszystkie ja mają , po kodzie wyposarzenia okazało sie że jej nie mam
Witam wlasnie przymierzam się do wymiany termostatu w sklepie zakupiłem firmy borgwarner (powiedzieli że są dobre ) lecz porównałem dziś na zdjęciach ten z borgwarner z oryginalnym i ten oryginalny ma inaczej wygięte blaszki w górnej części termostatu czy taki zamiennik będzie pasował poniżej zdjęcia
![]()
Pasowac bedzie pasowal.
A czy ten zamiennik zlapie się w te lapki obudowy tak jak na tym rysunku![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)