tarcza spiekowa 4 łopatkowaale nie pamiętam czy coś mówiłem o tym... ale sam docisk zostaje seryjny...
tarcza spiekowa 4 łopatkowaale nie pamiętam czy coś mówiłem o tym... ale sam docisk zostaje seryjny...
|
znalazlem u siebie goscia ktory sie zajmuje naprawa skrzyn i sprzegiel i robi tez sprzegla sportowe... zadzwonilem do niego i zapytalem ile by kosztowalo zrobienie wzmocnionego sprzegla najlepiej spieka do eski i co jest w tej cenie... powiedzial ze zeby miec auto jeszcze w miare do ruchu drogowego i zeby bylo mocne to szeciolopatkowy spiek , wzmocniony docisk i w dwumasie jakies mocniejsze sprezynki i jakies inne lozysko... a jak chce tylko na wyscigi auto to spiek czterolopatkowy bo w normalnym poruszaniu sie z tarcza czterolopatkowa trzeba przy kazdym ruszeniu np w korku "strzelic" ze sprzegla i jest nie wygodne... cena za zrobienie calego sprzegla to okolo 2000zl... mysle ze to nie jest zla cena. co o tym myslicie?
every day I see my dream
Cena wydaje się ok, przy seryjnym docisku i tarczy spiekowej 4 łopatkowej da się normalnie jeździć... i to nie jedna osoba już sprawdziła na forum
czyli mam zrobic spieka 4 lopatkowego?![]()
every day I see my dream
zrób jak chcesz![]()
zrobie jak chce
- - - Aktualizacja postu - - -
ile mocy moge zrobic bez robienia glowicy i na samych kutych korbach?
every day I see my dream
myślę że okolice 400km
krzysssk21, kto w pomorskim dobrze virusuje
turboelita.pl Gdańsk ul. Nowatorów 8![]()
every day I see my dream
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)