No tak moim skanerkiem nic nie podziałam wtedy zdaje się. Zainstalowałem sobie VCDS i faktycznie moje pytania wydają się teraz głupie. Potrzebny mi jeszcze będzie kabel.
No tak moim skanerkiem nic nie podziałam wtedy zdaje się. Zainstalowałem sobie VCDS i faktycznie moje pytania wydają się teraz głupie. Potrzebny mi jeszcze będzie kabel.
|
Sam VCDS nic Ci nie da a potem kupno kabla. Kup jakiegoś dobrego klona koszt około 150pln . To kabelek określa wersję VCDS a nie odwrotnie.
Jak zadasz pytanie w odpowiednim wątku dowiesz się wszystkiego co i jak odnośnie VCDSa ...
Panowie a to prawda że jak się długo jeździ z tym "service due" to w pewnym momencie nie będzie się dało odpalić samochodu i tylko wizyta w ASO mi zostanie? Wymieniłem olej i filtry w serwisie i tam mi tak powiedziano, choć wydaje mi sie że tylko po to żeby mnie nastraszyć żebym wydał 100zl na podpięcie pod komputer i skasowanie z tamtego poziomu. Czy może faktycznie Audi ma takie zabezpieczenie żeby nie uszkodzić silnika jeźdząc długo na przepracowanym oleju?
Wcześniej miałem informacje na FIS-ie że za "x" dni i "x" kilometrów należy udać się do serwisu, a teraz tylko przy wyłączaniu silnika i zapalaniu wyskakuje napis :service due" oraz ikonka klucza. A jak wejdę w ustawienia na FIS-ie to tak jak by odliczało czas i km do wizyty w ASO....w każdym razie jest tam napis ASo....juz sam nie wiem co o tym myśleć....
Audi A3 1.6 TDI 105KM CAYB
Możesz jeżdzić z tym do końca świata i koniec. Jak będziesz miał okazję to skasujesz ale beż żadnego ciśnienia że auto nie odpali![]()
driver1221 (24-02-16)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)