Ja tez
Ja tez
|
No więc tak:
Jeżeli chcielibyście się zdecydować na detailing u Radka (Detailshine- Andrespol/k. Łodzi) to oferuje 15%upust od cennika na swojej stronie
www.detailshine.pl
Do tego w pobliżu jest możliwość noclegu
tu mapka pensjonatu, a detailing jest na rogu kolumny i tuszyńskiej więc 200m
http://meteor-turystyka.pl/relaks-wi...iowa-gora.html
Nocleg oczywiście może być też u mnie w Łodzi (ok. 15km)
Jako, że detailing nie trwa 1 dzień (zwykle 2 do 3) to na hasełko, że jesteście od Skrzypula z forum A3 dostaniecie rabat. Umawiać się można pojedynczo tak jak każdemu z osobna pasuje, bo kilku aut na raz nie da rady zrobić.
na stronie jest cennik, zakres prac a wszelkie pytania pod nr. telefonu (też jest na stronie)
więc:
www.detailshine.pl
ja od siebie polecam. Na bieżąco korzystam z jego usług i jestem bardzo zadowolony Gość solidny i dokładny a do tego cenowo konkurencyjny. Kładzie ceramikę i kwarc.
Uwaga! Mój nick wymawiamy tak jak jest napisane: skrzypul a nie "skszypół"
205 1.9 GTi 128KM, CRX Del-Sol 1.6 136KM, A3 8L 1.8TQ 180KM, S3 8L BAM 260KM, A3 8P 2.0TQ 400KM
S4 B8 3.0 TFSi: 475KM
Chrysler Town&Country 3.6 290PS
Jak cos na znalazłem w wawie koło wału w stronę Otwocka typka co za 400zl bierze za detaling. Powłoki tez nakłada wiec jak cos myśli ze im więcej aut tym bardziej by nam zjechał z ceny !
A masz jakies opinie o nim?
Może zbierzemy grupę na śląsku ?
Było: A3 8L 1.9 TDI 110KM,
Było: A3 8P 2.0 TDI 140KM, BKD
Było: A4 B6 Avant 1.9TDI 170KM i 380Nm AVF+
jest: A3 8P 2.0 TDI 170KM BMN
jest: A4 B7 2.0 TDI 170KM BRD
Smialo
Nie rozmawiam z idiotami - najpierw na siłę sprowadzą Cię do swojego poziomu, a potem wykończą doświadczeniem.
Patrz w lusterka - audi S3 może być wszędzie!
Chyba malo osob lubi dbac o swoje auta...:/
we wrocku jest gosc co ogarnia polerki pranie denty itp:
https://www.facebook.com/autoshine.wroclaw
ceny niskie usługa fachowo.
korzystałem nie raz i polecam
Koledzy, może ktoś jest jeszcze zainteresowany, szczególnie z Warszawy i okolic. "Car detalingiem" zajmujemy się z kolegą od paru ładnych miesięcy. Działalność prowadzimy na Włochach w Warszawie. Jeżeli jesteście zainteresowani wykonaniem korekty lakieru, zabezpieczeniem- polecam nasze usługi. Pracowaliśmy z wieloma autami. Jeśli ktoś byłby zainteresowany - 504508513 (Radek) . Za pełną korektę auta typu A3 + zabezpieczenie twardym woskiem ( idealne przed zbliżającą się zimą) + rain x na szyby obecnie bierzemy 600zł,( dla was gdy zgłosicie się grupowo znajdziemy upusty) .Na cenę wpływa również stan konkretnego lakieru auta ( podchodzimy do tego indywidualnie). Korekta zawiera wszystkie etapy. Jeżeli jesteście zainteresowani, pw lub lepiej telefon. Pozdr, Radek
Ostatnio edytowany przez Radeknavi - 09-10-14 o 16:00
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)