Hmm ja nie mam bose mam blaupunkta , teoretycznie pisał że blaupnkt jest aktywny czyli sygnał w kostce nie powinien być wzmocniony tylko teraz z tego schematu który jest w warsztacie nie łapię jeszcze pod które przewody mam się podpiąć
Hmm ja nie mam bose mam blaupunkta , teoretycznie pisał że blaupnkt jest aktywny czyli sygnał w kostce nie powinien być wzmocniony tylko teraz z tego schematu który jest w warsztacie nie łapię jeszcze pod które przewody mam się podpiąć
|
W warsztacie masz rozpiskę wzmacniacza R44 i jesli coś chcesz jeszcze podłaczyc to wykorzystaj ponownie sygnały lewy i prawy z radia bo i tak będą one wzmocnione na drugim wzmacniaczu oczywiście masę i zasilanie chyba nie trzeba pisac.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
Nie chciałem ciągnąć kolejnych przewodów przez cały samochód i myślałem że może jakoś by się wyprowadziło z tego sub'a ale chyba jednak najprościej będzie po staremu
No własnie zmostkuj przewody ze starego suba na nowego o których ci pisałem pin 1 i 3 jak dobrze teraz pamiętam.
Przecież zasilanie masz też na ori subie ale jak podłaczysz drugi wzmacniacz może przekrój przewodu byc za mały i bedzie się grzał bo tam jest jak pamietam 2,5 w normalnym nagłosnieniu.
Jak cos to przeciągnij przewód pod osłoną progu i do aku. Tylko może lepiej sprawdz czy masz jakies wolne gniazdo w skrzynce bezpiecznikowej wolne i pociagnac zasilanie od niej.
Zasilanie jest mi potrzebne dość konkretne bo na razie będzie pod tym wzmacniacz (250W w RMS ) ale pewnie rozbuduję o coś jeszcze
przewód do zasilania mam chyba 20 albo 25mm średnicy
Bezpiecznik też mam do tego kabla tak że nie trzeba do skrzynki tylko powiedz czy jakoś ładnie da się go wpuścić do komory silnika bez wiercenia w płycie ?
Ewentualnie w którym miejscu wiercić ? bo tutaj koło pedałów to nie widzę miejsca w komorze silnika...
Co ty tam chcesz zakładac jak przewód masz 25,pod progiem wszystko ci się tam zmieści bez problemowo,przez przejscie grodziowe też nie powinno byc wiekszego problemu tylko zdemontuj sobie aku i jego osłonę będzie łatwiej. I tyle w temacie,ewentualnie przepuscic go jeszcze przez zaslepkę pod wycieraczkami ale potem trzeba dobrze uszczelnic bo oryginalnie nie ma tam przejscia na przewody chyba że auto z 04RM.
Jak już to założysz napisz czy się sprawdził pomysł z mostkiem na ori subie.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)