na pierwszym zdjęciu i na trzecim wyraźnie widać ze nie tylko podcięta ale i dospawany profil
trosze "głębokie" mody
no ale coś za coś
w końcu po to są poduchy aby auto "leżało"
na pierwszym zdjęciu i na trzecim wyraźnie widać ze nie tylko podcięta ale i dospawany profil
trosze "głębokie" mody
no ale coś za coś
w końcu po to są poduchy aby auto "leżało"
|
auto i tak będzie jeździło po co taka gleba auto ma podbić polską i europejską scene tuningową jeżeli się uda chłopakom z airstyle posadzić auto zadowalająco nisko wtedy zrezygnuję z cięcia zobaczymy chciałem usłyszeć waszą opinie na ten tematnie wiadomo jak podczas uderzenia czy te podłużnice nie zgięłyby się w tych miejscach co było wycinane pewnie tak!? jest to ryzykowne ale zadowalające
![]()
[sigpic][/sigpic]
Brak mi mojej a3
myślę że tak by wystarczyło ale nie mam pojęcia czy poszły podłużnice czy też nie
[sigpic][/sigpic]
Brak mi mojej a3
widzę że grubo idziesz, kiedy wreście pochwalisz siętym autkiem![]()
jakie są felgi w tym białym Sportbacku - firmy ART do Mercedesa ?
nie wiem gdzie sie podpiąć i nie chce nowego tmatu zakładać ale kumpel znalazł w garazu tylną oś z Audi A6 08r z pneumatyka i przewodami ciśnieniowymi, zaworem powietrznym i jakimiś innymi rzeczami, da to rade jakoś upchnąc do A3, nie chodzi mi o całą belke tylko np miechy itp tzn czy wogóle jest sens sie w to pakować i czy efekty będa wymierne co do pracy. tzn na jakie obniżenie by mozna liczyć, bo nie wiem ile te miechy pozwola spuścic auto, ktoś może mi odpowiedzieć??![]()
przeczytaj caly temat od poczatku do konca bo tu niemal wszystko jest wyjasnione i napisane,chociazby w pierwszym poscie
Who I am? I am a the Champion.
spoko czytałem, gdybym nie czytał to bym nie zadawał pytania. w temacie jest o zestawach bez homologacji, a i tak za 100 zł podbija mi papier na diagnostycznej czy ta homologacja bedzie czy nie, nie pisze tez ile obniza sie zawieszenie w A6 wiec tez zadałem pytanie, na oko wychodzi 3,5 cm jak mierzyliśmy ostatnio. takze raczej pomysł z głowy na jakiś czas,
teraz mam do kupienia handlem wymiennym kompresor elektryczny 24 l 10 bar niebotyczne 2 kucyki,zasilany jest na 220W ale mam przełączke i 4 akumulatory jakie ciśnienie ruszy w góre i utrzyma załadowana A3? na to pytanie tez nie widze odpowiedzi w postachczy zawór bezpieczeństwa mam władować jeden zaraz za kompresorem czy po jednym na koło, bo pojęcia nie mam jak lepeij i jeszdcze jedno pytanie jakie macie sterowanie airem tzn jakiego komputera trzeba użyć żeby wgrac program do sterowania?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)