|
albo pilniczki do paznokci od lubej![]()
Fajne pomysłyale zanim je przeczytałem to kupiłem klucze za 2zł
Co do zmieniarki działa dobrze. Dźwięk jest ok (jak mp3 na CD) utwory ładują się szybko. Miałem póki co problem z dłuższymi mp3 (np godzinne sety) które raz się ładowały raz nie. Być może to wina starej karty SD.
Kupię taką z wysokim indeksem prędkości odczytu/zapisu i zobaczymy czy to coś zmieni oraz czy z pendriva będzie ok jeśli chodzi o te długie mp3.
Marzy mi się taka z BT - tzn ta zwykła z modułem BT - 4 paczki trzeszczy więc ciągle się zastanawiam nad nowym radiem.
Jakość tego BT niby piszą, że OK.
Nie wiem tylko jak to działa.
1. Jak nie mam wybranego źródła w radio to samo w momencie dzwonienia nie przełączy mi na zmieniarkę zapewne?
2. Przycisk który jest w tym module działa jako zadzwoń/odbierz - myślicie, że działa też pod wybieranie głosowe??
3. Dają do tego jakiś dodatkowy pilot - też z 1 przyciskiem.... Nie wiem co to robi - pewnie to samo.
4. Jak się zachowuje android z takim BT - połączy mi się ładnie w momencie wsiadania do samochodu??
Witam czy zna ktoś jakiś prosty sposób na podpięcie telefonu do radia aby słuchać muzyki
Cześć - posiadam w swoim Audi radyjko fabryczne o numerkach takich jak na zdjęciu. I w związku z tym mam kilka pytań.
Zdjęcie oznaczeń - https://imgur.com/a/cZnETqf
1. Który to jest chorus? Albo jak to sprawdzić? Wydaje mi się, że to jest chorus I ale nie jestem pewien.
2. Jak i czy mogę podłączyć bezpośrednio pod radyjko auxa? Znalazłem na różnych aukcjach (i na forum) adaptery które bezpośrednio podpinam pod radio i działa - chcę jednak mieć pewność czy i którym z nich tu będę mogł (co wiąże się też z tym, że nie wiem który to chorus).
3. Jak wymienić same klawisze w radiu? 2 z nich na przednim panelu mam zjechane i chciałbym podmienić na nowe - muszę do tego rozbierać jakoś specjalnie panel czy jest na to szybki sposób?
Jeśli na któreś z tych pytań znalazła się już odpowiedź na forum, to przepraszam, choć starałem się znaleźć to mi się nie udało.
Z góry dzięki za odpowiedź i pomoc![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)