Dzieki kolego za pomoc w takim razie wplacam mu kasę i czekam na przesyłkę oraz kompletuje resztę, oby odcień czarnego byl do pary z wszystkim![]()
Dzieki kolego za pomoc w takim razie wplacam mu kasę i czekam na przesyłkę oraz kompletuje resztę, oby odcień czarnego byl do pary z wszystkim![]()
|
Chciałbym wymienić radio z din 1 na din 2 i moje pytanie brzmi czy jesli zamowie kosz w ASO to tylko wystarczy? czy na pewno klimatronic zejdzie na sam dol i pod nim awaryjne ? kosz mam taki : http://allegro.pl/audi-a3-kosz-monta...108873381.html przyciski wejda te co mam teraz ? czy musze przyciski tez zamowic ? i zaslepki ? i w ten kosz wejdzie mi radio nie orginalne . Planuje zakup SONY 6 cali czy zmiesci sie ?
Klimatronik jak i przyciski są do wymiany. Koszt części nowych w Aso to jakieś 800zl + klimatronik. Stary można posciac bądź kupić już z wersji 2 din
Panowie,
a co trzeba zmienić w ustawieniach i jak żeby sygnał z zegarów szedł do radia?
Zmieniłem radio z 1 din na 2 din ( Concert ), wszystko ładnie działa oprócz:
- Gala
- Zegar w radiu
- Zmiana intensywności podświetlenia przy włączeniu świateł.
Doprowadzone kable do cana ale nie robi![]()
Ile max Cali wejdzie radio do a3 2din ? BO zastanawiam sie ile calowego radia dotykowego szukać ?
przyciski esp awaryjne szufladka i ta ramka od nich pasuja z 1 din do 2 din?, w 2 din sa nizej wiec nie jestem pewny wlasnie czy to pasuje bez kupowania nowej, bo mysle kupic caly kosz 2 din i przerobic i wsadzic radio na 2 din nie oryginalne
Ostatnio edytowany przez zwirus1 - 11-11-16 o 09:40 Powód: pomylka w pisowni
Podpowiedzcie czy ma znaczenie czy kupię taką ramkę:
czy taką?
chodzi mi o te obudowy przycisków, które są widoczne na drugim zdjęciu.
Audi A3 8P 2.0 TDI 170KM PD BMN [mod: 205KM/420Nm]
ta pierwsza
8P0858005D
A co z tymi mocowaniami przycisków widocznymi na drugim zdjęciu? Dostanę je w komplecie z przyciskami?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)