Kujakov (28-10-15)
|
a jak to jest ze środkowymi słupkami bocznymi? pasują od 3 drzwi do 5D? bo mi gość przysłał ale bez regulacji pasów i trochę durnie to wygląda jak wszystko czarne a boczne panele na jasno
Trochę odkopię stary temat, ale z racji, że w moim A3 jest w stanie opłakanym, to chciałem wymienić ją na wersję czarną.
Czy do A3 przedlift (99) bez szyberdachu podejdzie podsufitka z S3 polift? Znalazłem cały zestaw razem z plastikami, boczkami i wszystkim tutaj: https://www.olx.pl/oferta/czarna-pod...tml#9d495af56a
Widziałem, że trzeba trochę pogrzebać przy zmianie lampek, ale ile tak naprawdę będzie roboty i czy jest to wykonalne, żeby dopasować całość razem z tymi plastikami?
wszystko pasuje p&p
opis zmiany instalacji lapek jest kompletnie opisany na forum
1 dzień zarezerwuj Sobie na spokojnie z całą przekładką
tylne rączki nie pasują
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Wszystko powinno pasować p&p, mi jako gościowi który siedzi w podsufitka i parę lat zajmuje to max 1h30min (demontaż\ montaż) jak masz jakieś pytania to wal śmiało, S3 8l składałem w piątek wieczorem, bo klienta na sufit miałem
Wysłane z mojego ASUS_X01BDA przy użyciu Tapatalka
nareszcie zdobyta i to za dobrą flaszkę
troszkę miejscami się odkleja ale będzie nowy materiał
osłony maja ślady przetarć ale wszystkie będą oklejone tym samym materiałem jak podsufitka(ew.można malować) bo tego nie grali jeszcze raczej w A3
uszczelki już wyrównane(stelaż płytkowy więc chwila pracy i gotowe)
![]()
jednak czarny flok na słupkach B C i osłonie końcowej a nie gąbka
![]()
a ma ktoś pomysł jak wyciągnąć zasłonę szyberdachu ,bo chce zmienic materiał ale nie widze opcji demontażu , jak coś podsufitkę całą mam zdemontowaną
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)