Po co Ci gainer? Żeby się zalać tłuszczem? Zrób normalna nadwyżkę kaloryczną zdrową miską i może zajmie Ci to odrobinę dłużej, ale będziesz mieć jakościowe dobre mięso i nie będziesz się potem bawił w mozolną redukcję.
Po co Ci gainer? Żeby się zalać tłuszczem? Zrób normalna nadwyżkę kaloryczną zdrową miską i może zajmie Ci to odrobinę dłużej, ale będziesz mieć jakościowe dobre mięso i nie będziesz się potem bawił w mozolną redukcję.
To nie prędkość zabija, tylko gwałtowna jej utrata !
|
nie mam problemu z rzuceniem zbędnych kg tym bardziej że ostatni rok to trenowałem w kratkę i muszę w miare szybko zdobyć kilka kg, a od marca zamierzam systematycznie chodzić na basen więc kg zbędne kg same się spalą
chodzi o to że żarcie mi się przejadło nic mi nie wchodzi a musze jakoś uzupełnić braki
znajomy twierdzi że głodówka 2 dni/sama woda i powinno pomóc, sam nie wiem
UWAGA! Skargi i żale do firmy BARTPOL Ostrowiec Św ( oddział Kingsoftu )
http://www.a3-club.net/forum/showthr...-Kingsoftu-%29
aby aby aby aby aby aby
niestety jak już wchodzisz na level miskowstrętu to węgle z puszki to jedyny ratunek przed utratą masy.
Osobiście to wolałbym sam dozować sobie proporcje węgli i białka z puszki niż nie mieć kontroli nad tym - łatwiej wyliczyć bilans
a próbowałeś zrobić sobie tydzień bez węgli tylko micha białka i tłuszczykiem i max zieleniny ?
dobre też jest manipulowanie węglami piramidalnie 25/50/75/100/75/50/25 g np ryżu per posiłek
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
Mariusz zamiast gainera zrób sobie ryz z dżemem, ja ten patent stosuje już od jakiegoś czasu i dobrze wchodzi
Ja jestem przeciwnikiem gainerów, bo z reguły pakują tam zwykłe cukry. Zawsze możesz podbić kalorie tłuszczami; tłuste ryby, jajecznica na maśle, orzechy, ser żółty, boczek, karkówka itp itd
To nie prędkość zabija, tylko gwałtowna jej utrata !
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
zawsze możesz przejść na dietę tłuszczową
testowalem juz sporo odzywek białkowych i jak narazie to jest moj faworyt: https://www.sfd.pl/sklep/ALLNUTRITIO...opis33551.html
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)