Felgi jeszcze nie leżą na aucie więc dodam filmik poglądowy
Felgi jeszcze nie leżą na aucie więc dodam filmik poglądowy
1.8 AGN > 1.9TDI AHF > 1.8T AJQ
|
Sama robota max 100+ koszt folii, a jak sam chcesz sur bawić to tylko koszt folii
Samemu nie chce się w to bawić bo nigdy tego nie robiłem, a nie chce eksperymentować na moim samochodzie. Dzwoniłem do jednego zakładu we Wrocławiu to krzykneli mi 300 zł netto... wydawało mi się, że troche tańsze jest to dlatego skierowałem pytanie na forum.
50zł materiał i do tego jaka satysfakcja że Samemu
tam niema co zepsuć
No ale np nie posiadam opalarki to już jest problem na początek. Folie i reszte ****reli typu odtłuszczacz, szpachelka to nie problem. Wydaje mi się, że łatwiej by mi było położyc folie na prostym elemencie typu maska niż grill gdzie idą załamania i folia musi wejsc pod nią żeby nigdzie nie było widać chromu.
suszarka do włosów+karta do bankomatu(lub podobne)+odtłuszczenie(umycie) i tyle
łatwiej niż na masce/rozbierz i oklej
http://www.a3-club.net/forum/showthr...191#post884191
Jakiej wielkość jest grill? Porządniejszego folie to około 130pln za Mb (1x1.52). Do tego potrzebujesz albo suszarki (wskazane jak nie miales doczynienia z folia) i cos płaskiego plastikowego + taśma dwustronna i kawałek miękkiego filcu (samym plastikiem porysujesz folie ).
Max wg mnie za takie cos to 200-250pln juz z folia.
A co do cen, niestety duzo ludzi myśli ze oklejanie jest tanie , a kosztuje tak na prawdę tyle co lakierowanie. Ale jest odwracalne, a tamto juz nie..
Witam. Czy ktoś orientuje się mniej więcej jaki może być koszt oklejenia całej 8l?
Ew. czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia z firmami z okręgu łódzkiego?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)