Takiego tematu na wzór 8P nie ma, więc zakładam
Do bardziej rozeznanych w temacie mam pytanie, czy grill z polifta S3 8V pasuje do polifta A3 S-line 8V? Na oko wygląda, że tak...
Takiego tematu na wzór 8P nie ma, więc zakładam
Do bardziej rozeznanych w temacie mam pytanie, czy grill z polifta S3 8V pasuje do polifta A3 S-line 8V? Na oko wygląda, że tak...
|
Też mam pare pytań, ktoś przerabiał temat przed lifta na s-ke po lifcie? Maska i błotniki pasują czy tez trzeba zmieniać?
I jeszcze pytanie czy lampy od a3 a s3 przednie się czymś różnią??
DanSu
Jeśli kupujesz ugryzione z przodu A3 i wymieniasz cały przód to bez problemu dołożysz poliftowy zderzak i lampy. Najważniejsze żeby błotniki maska i zderzak były z sedana, błotniki i maska są takie jak w polifcie, ale inne niż sportsback czy hatch. Poliftowe lampy to będzie największy problem, aczkolwiek widziałem nawet na otomoto kilka a3 z 2015 zrobionych na polifty więc do zrobienia. Widzę że też jesteś z okolic Krakowa, mam tu sprawdzonych gości od elektroniki DK Tronic, ogarniali mi przeróbkę mojej A3 z USA na Europę. Zrobią wszystko więc z takimi lampami też sobie pewnie poradzą, zadzwoń to doradzą.
dansu (15-01-19)
super, dzieki za pomoc
wlasnie bede miec do wymiany zderzak i blotnik, wiec szukam polifta,
najgorzej z lampami bo sa cholernie drogie, jedno koszt lamp ale co jeszcze do tego dojdzie to sie musze wlasnie dowiedziec
DanSu
czy tył zderzak z polifta spasuje do przedlifta (sportback)?
Witam, orientujecie się czy listwy progowe obniżające z wersji S-line, chodzi o A3 8v Sportback 2014 podejdą do wersji bez S-line'a? I ta sama sprawa tyczy się lotki na klapie bagażnika.
Odświeżam temat, czy orientuje się ktoś jak wygląda zamiana dyfuzora do zwykłego zderzaka z sline lub od s3? Pasuje p&p czy trzeba zmieniać zderzak?
Witam orientuje się ktoś jak wygląda montaż progów od S-line lub S3 do zwykłej A3 8V Sportback?
Witam.
Chcialem dopytac tutaj na forum na co musze zwrocic uwage przy zakupie lotki/spoilera na tylna klape do Hatchbacku 5drzwi?
Znalazlem ogloszenie na ang ebay za smieszne pieniadze ale nie jestem pewny czy wart uwagi poniewaz jest zolty fabrycznie.
Jak to sie wogole montuje i czy oprocz lotki cos trzeba dokupic? Rowniez czy podejdzie pna do zwyklej A3 non sline?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)