No i fajnie. Dzięki za feedback z informacją co było nie tak.
No i fajnie. Dzięki za feedback z informacją co było nie tak.
Gdy pytasz o poradę na forum, dostajesz odpowiedzi i go rozwiązujesz, to poinformuj o tym. Pomoże to innym rozeznać się z problemem.
|
Witam, czy jest możliwość przerobienia przełącznika od ESP tak aby działał tylko jako On/Off (podając lub odcinając zasilanie)?
Chciałbym go wykorzystać jako włącznik podświetlenia wewnątrz.
samego w sobie nie bo to mikrostycznik a nie mikrowłacznik
zadziała to tylko jak puścisz przez przekaźnik(włącznik i wyłącznik sygnałowy)
Wyłącznik świateł cofania.
Czy łatwo? Jak masz czy wyciągnąć zakłucia z uszczelką i potem masz czym zakłuć, to łatwo. Jak nie, to znajdź wtyczkę z nr 1J0973702 i kikutem z przewodów do którego mógłbyś się przewodem połączyć.
Do czujnika zderzeniowego widocznego nad nim.
Gdy pytasz o poradę na forum, dostajesz odpowiedzi i go rozwiązujesz, to poinformuj o tym. Pomoże to innym rozeznać się z problemem.
Witam, audi a3 8p 2010 r.,
czy ktoś wie jaka wtyczka przychodzi do tego głośnika 8e0035411B?
4b0971942
Witam, orientuje się ktoś może od czego może być ten wiszący kabel?
https://zapodaj.net/plik-e56jJlm1Pf
Z góry dzięki
pewnie od masy... widać, że jest przykręcony do budy
A3 8L Hatchback 3D 1997r [1.6 AEH - 101/145] → A3 8L Hatchback 3D 2001r [1.8t AUM - 229/322] → A4 B6 Avant 2002r [1.9tdi AVF - 164/374] → A3 8V Limousine 2015r [2.0tfsi CNTC - 343/487]
Uszanowanie, czy mógłby ktoś podrzucić rozpiskę pinów z wtyczki od wiązki drzwi kierowcy? Jest u mnie jakiś sajgon, bo z 20tego pinu wychodzi przewód w kolorze czarno-fioletowym i polutowany jest do pomarańczowo-brązowego. Z 9 pinu idzie mi przewód czerwono-fioletowy i do tego polutowany jest dalej do fioletowego. Nie wiem, co autor tutaj miał na myśli, żadnego alarmu dołożonego nie ma. Chyba, że ktoś już wcześniej wiązkę zmieniał i coś pokopał.
Świeci mi błąd, że magistrala can od modułu komfortu jest w jednożyłowym trybie i chce dojść do ładu i składu. Plus czasem lusterka nie chcą się otworzyć od razu i muszę kręcić pokrętłem
Daily : 2007 A3 2.0 TDI 200/437 DSG S3 bodykit
Projekt : 1986 Volvo 740 2.0Turbo PB/LPG
ale chodzi o wtyczkę 20 stykową przy samym sterowniku czy w słupku?
Dobra, domyślam się, że chodzi o słupek.
1 - brązowy - Masa - 2,5
2 - brązowo-czerwony - Głośnik średnioniskotonowy, wysokotonowy (-) - 1,0
3 - pomarańczowo-zielony - CAN-H Komfort - 0,35
5 - żółty - Czujnik zderzenia bocznej poduszki bezpieczeństwa po stronie kierowcy - 0,5
6 - brązowy - Czujnik zderzenia bocznej poduszki bezpieczeństwa po stronie kierowcy - 0,5
9 - fioletowy - Automatycznie przyciemniane lusterko wewnętrzne - 0,35
10 - fioletowo-biały - Magistrala LIN - 0,35
11 - czerwono-zielony - Stałe zasilanie dla podnośnika szyb - 2,5
12 - czerwony - Głośnik średnioniskotonowy, wysokotonowy (+) - 1,0
13 - czerwono-żółty - Stałe zasilanie dla centralnego zamka - 0,5
18 - czarny - Lampka kontrolna funkcji SAFE - 0,35
19 - fioletowo-czarny - Automatycznie przyciemniane lusterko zewnętrzne - 0,35
20 - pomarańczowo-brązowy - CAN-L Komfort- 0,35
Ostatnio edytowany przez BuX2 - 23-04-24 o 12:30 Powód: Dodanie spisu
Dudes (23-04-24)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)