Witam Mam małe pytanie. Czy da rade wyjąć znaczek Audi znajdujący się w kierownicy i później analogicznie wstawić go ??? Chciałbym go troszeczke odświeżyć i doprowadzić do życia Z góry dziękuje bardzo za pomoc
Witam Mam małe pytanie. Czy da rade wyjąć znaczek Audi znajdujący się w kierownicy i później analogicznie wstawić go ??? Chciałbym go troszeczke odświeżyć i doprowadzić do życia Z góry dziękuje bardzo za pomoc
Ostatnio edytowany przez klamamoto - 05-02-18 o 14:44
|
Dołączam się do pytania.
tak da się.użyj cienkiego płaskiego śrubokręta do podważenia go.od strony kierownicy podłuż jakąś szmatkę aby jej nie uszkodzić.znaczek jest przyklejony
lepiej wydać 10-15zł i kupić na allegro niż bawić się w odświeżanie
Ostatnio edytowany przez klamamoto - 08-01-15 o 16:14
M.A.T.I (08-01-15)
Czyli tak jak myslalem. Tylko nie wiedziałem czy jest przyklejony czy wtopiony w kiermane
A co do kupna..hmm wolę pomalować. mam dostęp do różnorakich specyfików. Już wizja z hydrografika w głowie sie tworzy Dzięki za pomoc
- - - Aktualizacja postu - - -
Dla sprostowania znaczek Audi jest wcisniety na blaszki wystarczy powoli podważać znaczek i wyskoczy
Cześć, wiecie może czy jest możliwość wyciągnięcia emblematu audi z kierownicy?
Chodzi o całe kółko razem z chromowaną ramką.
Chciałbym przełożyć go z drugiej kierownicy, bo w mojej jest dosyć zniszczony.
Dzień dobry
Odświeżę starego kotleta, szukam znaczka w kierownicę S3 8L polift znacie może numer pod jakim on występuje w serwisie ewentualnie jak to znaleźć na Ali?
Za każdą pomoc dziękuję z góry
Pozdrawiam
logo s3 polift - 8l0419685a
[*] Jurek warhammer - 14.08.2015
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)