|
no jeszcze musi do okregowej stacji diagnostycznej pojechac i zaplacic ok 160zl za badanie technczne
potem z tym kwitkiem idzie do komunikacji
wyder ja mam taka sama instalacje i u mnie max zbiornik byl 40l
twoj wystaje z poza kola>????
OOOO UWIELBIAM
Osobiscie mam instalacje stag 300 i zbiornik 55l ktory miesci 38l gazu i nic mi nie wystaje tylko troche mnie dziwi czemu miesci tylko 38l gazu bo w papierach od butli jest napisane ze powinno miescic 80% butli. Za instalacje zaplacilem 2800 powiedzialem ze chce wlew pod klapka to mi zrobili pod klapka powiedzialem ze chce miec ta centralke w zaslepce obok grzania stolka to mi tam zrobili. Tak zwane mowisz i masz
Ostatnio edytowany przez siwylbko - 20-06-08 o 00:28
moj tez miesci ok 38-40 litrow czyli masz podejrzewam taki jak ja 40 pare litrow pojemnosci
OOOO UWIELBIAM
Masz po prostu tak ustawiony elektrozawor. Podjedz tam gdzie zakladales instalacje, popros i chlopaki Ci przestawia. Ja rowniez mam butle 55l i miesci mi ~45. Na poczatku tez wchodzilo mniej, podjechalem, spytalem o co chodzi, facet powiedzial, ze zwyczajnie przy instalacji tak zostal ustawiony elektrozawor przy butli i przestawil. Cala operacja moze minute. Oczywiscie progu 80% nie wolno przekraczac.
Ja mam butle 47L i dokladnie wchodzi 38L, jestescie pewni, ze wasze butle maja 55L a nie 47L? Jak magik od gazu mi mierzyl to stwierdzil, ze 53L moze troche wystawac...
Ja mam butle 53l. Nie wystaje. wchodzi 41 litrów
Pzdr
Ja też mam butle 53l wchodzi 42l, nic nie wystaje i pasuje idealnie w koło
A tak z ciekawosci spytam, ile pala Wasze audi z silnikiem 1.8, oczywiscie o LPG chodzi
Wiem, ze temat byl juz przerabiany, ale dawno temu...
moja w mieście to tak w 9l się wyrabia, na trasie nie sprawdzałam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)