Wspołczuje,mam taką samą a w podobnej wytuacji byłem 2 lata temu. Jeśli nikt sie do ciebie nie odezwie o wykup w ciągu 2 dni to auto jest już w cześciach
Mam nadzeiej ze miałeś AC.
Pozdrawiam
Wspołczuje,mam taką samą a w podobnej wytuacji byłem 2 lata temu. Jeśli nikt sie do ciebie nie odezwie o wykup w ciągu 2 dni to auto jest już w cześciach
Mam nadzeiej ze miałeś AC.
Pozdrawiam
I made this
Było AUDI A3 8L-> jest AUDI A3 Sportback ->Bedzie AUDI ..
|
AC oczywiscie bylo, co do wykupu to nie wiem czy ktos by czekal az 2 dni.
Zreszta jak ktos taki cwaniak ze bedzie je mi potem chcial odsprzedac to niech sie juz z nim meczy.
Jeśli autko ma jeździec na kółkach w okolicy Krakowa to podeśle znajomemu z RD w Krakowie Twoje fotki auta niech ma oko na takie autko. a nuż widelec się trafi
Ja również wysłałem znajomemu z małopolski fotki tej A3... Dowozi jakieś paści do różnych firm, sklepów - może akurat na nią trafi...
Dziekuje.
Buchneli ja na tych alusach na ktorych stoi na zdjeciu w pierwszym poscie jeszcze na niemieckich blachach.
Będę zwracał uwagę na takie autko na giełdzie w Lubinie/dolnośląskie ale jeśli nie zostało wywiezione poza granice to raczej będzie dostępna w zestawie "zrób to sam".
Mam nadzieje, że dostaniesz porządną kasę z ubezpieczalni.
pozwolilem sobie na skopiowanie tekstu wraz ze zdjeciami na krakowskie forum BMW team kraków..
Dzieki.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)