Panowie i Panie musze szybko zmienić telefon bo mnie dobija I tak się zastanawiam nad Nokia n97/N97 mini albo C6. Co polecacie? Może coś innego w tym przedziale cenowym Zalezy mi na wifi to w szkole bym się podpinal
Panowie i Panie musze szybko zmienić telefon bo mnie dobija I tak się zastanawiam nad Nokia n97/N97 mini albo C6. Co polecacie? Może coś innego w tym przedziale cenowym Zalezy mi na wifi to w szkole bym się podpinal
Ostatnio edytowany przez czerwo - 11-02-11 o 16:03
This is a War, And We Are Soldiers!
|
Wzialbym chyba n97 mini z tych dwóch. C6 jest też niezły, ale przynajmniej te które sprzedaje zdarzyly sie takie, ze miesiąc w serwisie i wymiana płyty głównej. Ale gdybym ja mial brać coś nowego dla siebie to bym wziął coś z htc czy samsunga (na androidzie)
There's only one word you need to know. Low.
No a co np polecisz? Kurcze no chce coś w miare dobrego w tej cenie i sam już nie wiem co
Właściwie to nawet nie wiem jakie możliwości mi daje android. Głupio przyznać no ale nigdy nie miałem telefonu z tym systemem.
Ostatnio edytowany przez czerwo - 11-02-11 o 17:22
tez nie mialem, ale kupilem sobie i rewelacja. Powiedz ile chcesz na to wydac (rozumiem ze chcesz kupić za gotówkę), czy ma być nowy czy moze być używany oraz najważniejsze parametry dla ciebie (ehhh te robocze gadki )
There's only one word you need to know. Low.
Tak tak za gotówke . Hmm cos ok 600 i niestety musi być używany tylko w jakimś dobrym stanie . Więc tak:
- net
- wejście mini-jacka
- wifi
- gps (chociaż to mus taki nie jest bo mam osobno navi no ale wiadomo będzie to lepiej nawet)
- fajnie byłoby z rozsuwana klawiaturka qwerty, bo na moim w dotyku na qwerty idzie sie pociać
- mam 8 GB kartę micro sdhc - warto byłoby wykorzystać
I to chyba wszystko bo z innych bajerów nie korzystam Najważniejsze by bez locka bo mam abo w erze do końca roku a często na plusie siedzę więc niestety muszę przekładać karty. Te "wspaniałe dual simy" u mnie nie działaja (LG cookie)
Ostatnio edytowany przez czerwo - 11-02-11 o 17:46
Kolego dzisiaj sprzedałem e72,a a na pewno by Ci pasował
A teraz pytanko ode mnie, Samsung Galaxy S czy HTC Desire HD
przekonałeś mnie ;P tylko właśnie nie mają na stronie orange, a wczoraj jeszcze był. Muszę poczekać
2 dni temu wujek z orange wybrał właśnie desire HD bo SGS'a już nie było bawiłem się i nie mogę nic złego na niego powiedzieć ale osobiście wybrał bym Samsunga (dużo lżejszy od htc i ma większy ekran )
Ostatnio edytowany przez tektronic - 11-02-11 o 19:17
"316i" E30 Tektronic
http://www.a3-club.net/forum/showthr...32#post1147332
SGS ma 4" a DHD 4,3"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)