Witam,
wiem że to nie sekcja ogłoszeń komercyjnych, ale mamy na forum jakiegoś agenta od ubezpieczeń, mającego dostęp do kilku towarzystw?
zależy mi na wycenie OC/AC/NW w PZU, ale innych firm również nie skreślam...
Witam,
wiem że to nie sekcja ogłoszeń komercyjnych, ale mamy na forum jakiegoś agenta od ubezpieczeń, mającego dostęp do kilku towarzystw?
zależy mi na wycenie OC/AC/NW w PZU, ale innych firm również nie skreślam...
"A3-club to ludzie... auta to tylko pretekst" - ja, podczas V zlotu OP
|
Mozesz uderzyc do klubowicza Valentino, nie wiem dokladnie uslugi jakich towarzystw ubezpieczeniowych oferuje, ale z tego co kiedys wspominal to PZU ogarnia.
w MTU moge dac do przeliczenia z racji tego ze pracuje na Poczcie
z tego co pamiętam to Valentino już u Grażynki na urodzinach A3-clubu mówił, że się tym nie zajmuje, bo to nie było jego główne zajęcie...
domel, odezwę się z pewnością, ale nadal poczekam na kogoś z dostępem do wielu, w tym PZU...
"A3-club to ludzie... auta to tylko pretekst" - ja, podczas V zlotu OP
jezeli interesuje cie Concordia (osobiscie polecam) moge dac ci namiar na mojego agenta.
Mazurskie Biwakowanie r-2009 r-2010 r-2011 r-2012 r-2013 r-2014 r-2015 r-2016 r-2017 r-2018
10 biwaków i starczy.
Stronke ma nadal aktywna:
http://adam.mostki.com/, byc moze sie cos zmienilo, nie rozmawialem z nim na ten temat bo nie mialem takiej potrzeby.
obecnie tez szukam jakiegos dobrego ubezpieczyciela
poczytalem opinie o kilku i kurcze ciezka sprawa
aviva, axa, mbank, hestia, liberty, link4 - wszyscy robia problemy jesli sie juz cos komus przydazy i musza oddawać swoje złotówki
tak więc co zostało ??
bo pzu i warte raczej niechętnie - rodzice mieli i ogólnie drogo
Concordia - polecam
Mazurskie Biwakowanie r-2009 r-2010 r-2011 r-2012 r-2013 r-2014 r-2015 r-2016 r-2017 r-2018
10 biwaków i starczy.
Zobacz może UNIQA? Mam od paru lat i jestem zadowolony.
Granat A3 Erbi'ego
--http://www.a3-club.net/forum/showthread.php?p=593622--
"The fear of the death is far more scary than the death itself."
Jeśli M4ćku będziesz zainteresowany Allianzem mogę Ci polecić bardzo dobrego przedstawiciela który obsługuje P-ce, ja ostatnio ze wszystkim ubezpieczeniami przechodze do nich (choć zawsze wierzyłem głównie w PZU ) maja dużo taniej zwłaszcza ubezpieczenia majątkowe, komunikacyjne też, zero problemów z wypłata odszkodowania, przejrzyste zasady. Mają ciekawa opcje "pierwsza szkoda z AC bez utraty zniżek" już dwa autka w firmie naprawiałem tak stłuczki parkingowe
Ostatnio edytowany przez jaczek7 - 28-04-11 o 06:32
ET: I OP-2008 17,17 / II OP-2009 r. 15,64 / III OP-2010 r.15,33 / IV OP-2011r. 15,27 / V OP-2012r. 14,56/ Spot 2014 Konstantynów / 2015 10 URODZINY
A3--> A4--> A5-- > i nastała era SUV ... czarny i biały
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)