Ruski obije mordę Adamka i tak to się skończy.
Tomasz Adamek
Vitali Klitschko
Ruski obije mordę Adamka i tak to się skończy.
Mam najlepsze Audi na forum !
|
Ukrainiec nie ruski ;]
ET: I OP-2008 17,17 / II OP-2009 r. 15,64 / III OP-2010 r.15,33 / IV OP-2011r. 15,27 / V OP-2012r. 14,56/ Spot 2014 Konstantynów / 2015 10 URODZINY
A3--> A4--> A5-- > i nastała era SUV ... czarny i biały
a ja wlasnie wykupilem w upc
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać
140 krajów obejrzy walkę za free a w Polsce jak to w Polsce... zapłacimy za oglądanie rodaka...
Mimo wszystko walki raczej nie oglądnę, ewentualnie jakieś powtórki.
Uważam, że Ukrainiec zniszczy Adamka. Nie mam nic do "Górala" ale sądzę, że porywa się za szybko na takie głębokie wody - pozwolę sobie porównać tu Pudziana który ostatnio też wyrwał się w MMA na już nie pamiętam kogo ale z wyższej półki i morda mu spuchła...
a jednak... kto ma platformę "n" i wykupione kanały sportowe obejrzy walkę a jak nie macie to wbijać do mnie
RTL oraz SPORTCLUB transmituje walkę za free
A ja nie będę kombinował i obejrzę walkę na legalu za 6,66 do tego 0,7 Krupniku, pięciu kolegów i będzie ciekawy wieczór
Jesli mowa o wyzsza polke(ale to stara półka) z rywali Pudziana to chyba "emeryt" Tim Sylvia dwukrotny mistrz wagi ciężkiej UFC.Bo reszta to sredniacy - Ale nie mozna zrobic z kogos kto przez X lat wciagal sztangi i pchal auta a w wieku 6 lat byl na zajeciach karate zawodnika MMA ,z perspektywa na przyszlosc zwlaszcza ze ma swoje lata Kogoś kto inaczej rozwijal swoj organizm nie moza nauczyc inaczej dotleniac sie po 3 min pudzian otwiera usta bo jak to mawiaja "oddycha juz rękawami".
Jesli ktos cale zycie stal na bramce nie mozna wymagac ze bajeczna bedzie mial technike i fantastycznie gral nogami
Jak Adamek bedzie uciekal w dobra strone to dotrwa do konca
Ostatnio edytowany przez MagnaTKielce - 10-09-11 o 08:07
Szacunek dla Tych którzy Poświęcili swoje Marzenia...
...dla Innych...P(rzyjaźń)D(uma)G(odność)
TDI PowerED by KingSoft
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)