To nie jeździj dwa razy do sklepu tylko podjedź raz do mnie - daleko nie masz. Tarcza 288mm
To nie jeździj dwa razy do sklepu tylko podjedź raz do mnie - daleko nie masz. Tarcza 288mm
Autofanty.pl - Najtańsze części do Twojego Audi na forum. Masz pytania? Pisz na priv
Zalecana forma kontaktu ze mną:
adam@autofanty.pl
rzadko przeglądam skrzynkę wiadomości na forum
|
Franc napisałem pw wiec wejdz w skrzynke...
witam chcia?bym was zapyta? i pozna? opinie czy taki zestaw znaleziony na alle
http://allegro.pl/tarcze-klocki-audi...293909179.html
jest warty kupienia czy lepiej kupi? co? innego?;>
Ostatnio edytowany przez tomaszek157 - 26-04-12 o 09:45
Witam wszystkich jak jest oficjalna granica grubości klocka hamulcowego, proszę radę fachowców Chciałbym dzisiaj odkręcić kółka i spr czy jeszcze mogę co tam się dzieje, z góry dziękuje za odp
Moge od siebie dodać że tak wyglądają tarcze Zimmerman Sport + orginalny klocek z ASO po 16 tysiącach kilometrów:
Niema żadnego bicia, nic nie piszczy i świetnie hamują.
Fiat 126p 650 `91r ----> VW Jetta MK2 1.6 `86r ---> Fiat 126p 600 `77r ----> Audi 80 B4 1.9 TD `92r ----> Audi A3 8l 1.9 TDI `99r
Dużo za Zimmerman Sport dałeś? no i za klocki też możesz napisac ile bo rozgladam sie w temacie, 288 rozumiem
EDIT:
Dzięki za odpowiedz na PW
Ostatnio edytowany przez armorsnake - 26-04-12 o 13:51
tylko zwykłe ATE, nigdy mnie nie zawiodły
A3 ASZ S-line 5d by MR MOTORS 146/341 - 171/374
było S3 BHZ 300+
no koledzy i na mnie przyszła pora muszę wymienić wszystkie tarcze i klocki jaki byście mi polecili dużo czytałem ze ATE są bardzo dobre i chętnie bym zakupił do mnie bo hamulce to rzecz ważna no chyba ze jakąś inna firmę polecacie??
czytałem że kolega franc zajmuje się sprzedażą tarcz i klocków może i do mnie coś wybierze??
Kolega Franc jest poza granicami kraju na majówkę Ale po na pewno szybko i skutecznie Was obsluzy
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)