nietypowe pytanie .. Wszystkie a3 maja ten kluczyk 'scyzoryk'? z wbudowanym pilotem do centralnego?
nietypowe pytanie .. Wszystkie a3 maja ten kluczyk 'scyzoryk'? z wbudowanym pilotem do centralnego?
Ostatnio edytowany przez klamamoto - 11-10-15 o 12:32
|
oryginalnie wszystkie maja scyzoryk, no chyba ze kupiles juz auto bez tego kluczyka...
i zapraszam tu http://a3-club.net/forum/viewtopic.php?t=240
i przy okazji witam kolejna osobe ze szczecina![]()
.......
no nie wiem czy wszytskie mialy scyzoryk bo ja nie mamOryginalnie napisane przez neoeinz
wszystko zalezy od tego czy byl centralny zamek z pilota
Jak tak to powinien byc scyzoryk
Ja rowiez zapraszam i mam nadzieje, ze kolega skorzysta z tego zaproszeniaOryginalnie napisane przez neoeinz
![]()
ja tez nie mam, bo nie dostalem![]()
.......
@neoeinz widziałem ta A3 .. i naprawde znakomicie wyglada!! .. gratuluje auta... extra masz felgi .
davlor,a gdzie mnie widziales
co do felg juz tesknie do wiosny
na tych zimowkach tak mi szkoda auta
ale to jak kazdemu
![]()
![]()
.......
To mamy samych znajomych tu. macie foto tego kluczyka (nie scyzoryka)
a jak sprawdzić czy jest centralny z pilota ? W aso po vinie mogą to sprawdzić ?
ja tez nie mialem scyzoryka, mialem dwa zwykle kluczyki a chcialem sobie nawet taki dorobic ale w audi specjal powiedzieli mi 250zl za kluczyk 250zl za jakis czytnik chyba wlasnie do centralnego zamka i do tego oczywiscie koszty montazu i programowania kluczyka... takze dalem sobie spokoj..![]()
ja mam 2001 rocznik, kluczyki niby mają ten guzik do centralnego zamka ale on nie działa...i nie są to scyzoryki![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)