-
Xenony poliftowe
no więc tak szukam raczej soczewek poliftowych ale nie mogę nigdzie kupić nawet na allegro
znalzałęm coś takiego http://moto.allegro.pl/item135367639..._xenonowe.html
ale wydaje mi się ze cena za wysoka, co o tym sądzicie? może jakiś krakowianin mógłby pomóc już przy zakupie sprawdzić czy wszystko z nimi ok?
-
juz na pierwszy rzut oka widac ze lewy byl bity, generalnie to nie problem jesli uszkodzone sa tylko zaczepy, ale biorac pod uwage cene ZDECYDOWANIE bym odradzal
-
ja takie kupilem i jestem baaardzo zadowolony. roznica jest ogromna. polecam
-
no myśle nad nimi ale cena szok! bo kiedyś widziałem na allegro za 900 zł
druga sprawa jaką się obawiam to spryskiwacze jak dodatkowy koszt, i czy brak ich nie przeniesie się na użytkowanie...
boloman,
a po czym widzisz ze był uszkodzony?
jaki koszt żarówek do tych xenonów jest może sie ktoś oreintuje?
-
zaczepy na gorze klejone, badz wstawione reperaturki; 2pak ze roznica ogromna to sprawa oczywista, ale placic 1600 za uszkodzone ksenony przed liftem to 'lekka' przesada
spryskiwacze sa zbedne, chyba ze chcesz posiadac to montujesz, troche roboty i relatywnie male koszta, ja jezdze bez i nie narzekam
-
a nie lepiej doplacic te 200zl czy 400 i miec nowki po lifcie :roll:
-
DTM, no lepiej, znajdz mi takie, bo ja jakoś nie mogę albo słabo szukam
[ Dodano: Pon 23 Paź, 2006 21:33 ]
znalzłem coś takiego, ale wołałbym namacalnie coś zobaczyć i wyłożyc jak dla mnie sporą gotówkę
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C647095
[ Dodano: Pon 23 Paź, 2006 21:38 ]
a podłączenie kabli do xenonów jest takie samo jak tych soczewek? oczywiście mowa o wersji poliftowej obydwu
-
to sa oryginalne reflektory, i wlasnie cos takiego powinienes kupic, cena normalna, taniej ciezko bedzie znalesc;
ps zeby je zamontowac u siebie bedziesz musial zrobic mala modyfikacje, ale to juz klania sie wyszukiwarka :) gdzies widzialem ten watek
-
boloman, chodzi ci o wycięcie kawałka błotnika?
[ Dodano: Pon 23 Paź, 2006 21:43 ]
jakie są koszty później samych żarówek?
-
piotrek991, oto chodzi - bylo o tym na forum kilku krotnie - poszukaj!