Witam. Krótkie pytanie. Czy można podpiąć lampę ori xenon do zasilacza od kompa w celu sprawdzenia czy lampa świeci ?
Printable View
Witam. Krótkie pytanie. Czy można podpiąć lampę ori xenon do zasilacza od kompa w celu sprawdzenia czy lampa świeci ?
Po pierwsze - dział warsztat, a po drugie - pewnie było, trzeba poszukać
szukałem nic nie bylo na ten temat
piszę po pijaku, ale natężenie na akumulatorze masz około 65ampero godzin(zależy od akumulatora) i teraz zależ jak to przerabia przetwornica a jaki amperaż podaje zasilacz komputera i na jakim jak to nazwę kanale( bo jak wiadomo zasilacze komputerowe nie podają takiego samego natężenia na każdym wyjściu) podaje zasilacz... nie lepiej podłączyć pod prostownik albo akumulator??
chyba, że się nie znam i wystarczy tylko 12 volt a natężenie nie ma znaczenia, niech sie wypowie lepiej jakiś elektronik ;)
podłączyłem pod prostownik i xenon mignie i gaśnie , muszę sprawdzić pod akumulatorem
Panowie podlacze sie pod temat. Mam taki problem z lampa ori xenon jak wl,swiatla to xenon tylko mignie i wlacza sie jak by awaryjnie halogem. Gdzie szukac problemu i jaka moze byc przyczyna ??
Z gory dzieki za pomoc.