Witam
Mam pytanko czy ktoś z was bawił już sie w przerobienie lub montarz silniczków ze starych lamp do nowych polifotowych. Czy jest na to jakiś patent czy raczej zafundowac sobie nowe no i znowu przerabiac wtyczki.
Pozdr
Printable View
Witam
Mam pytanko czy ktoś z was bawił już sie w przerobienie lub montarz silniczków ze starych lamp do nowych polifotowych. Czy jest na to jakiś patent czy raczej zafundowac sobie nowe no i znowu przerabiac wtyczki.
Pozdr
Nie chcę prorokować ale na 99% nie dopasujesz tych silniczków...
U mnie wszystko gralo plug and play. Nic nie przerabialam, chodzi jak trzeba i robilam to sama, wiec to nie jakas bajka :)
Hmmm to dziwne u mnie pasują one w otworki ale jakos koncowki sa inne i bolce wystajace z silniczków są dużo dłuzsze tzn mają w tych nowych lampach mniej miejsca wiec po włozeniu lampy beda swiecic za wysoko, jestem ciekaw jak ty to zrobiłas pewnie masz zgrabniejsze łapki do tego niż ja :)Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dorotek
GREG83, to ja nie mam pojecia co Ty tam u siebie masz, bo u mnie wszystko jest si i lampy swieca tak jak maja swiecic i bolce nie sa ani za dlugie ani za krotkie :)
Hmmm nie wiem jak ale pewnie miałas inny model lamp przed liftem albo masz inny model lamp polifotwych, bardzo dziwne :roll:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dorotek
U mnie po wlozeniu w lampy poliftowe zaślepek od silniczkow tez zauwazylem ze te bolce nie dochodzą do celu, lampy swieca mi po drzewach... pomocy!!! w dodatku krecac srubami od regulacji nic sie nie dzieje.. w czym moze byc problem???
Zmieniając lampy na poliftowe też założyłem silniczki stare - poprostu tak jak wspomina Dorotek - plug&play
U mnie tez wszystko gra do tej pory!!Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hellracer
Tylko ze ja nie mam silniczkow!