Witam za niedługo będę wymieniał tuleje tylnej belki w a3 i mam dylemat febi czy lemforder ?? cena febi to 110 kpl w sklepie tylko takie maja sprzedawca mówił że to jest to samo co lemforder. Które polecacie ?? bo nie chcę oszczędzać na częściach
Printable View
Witam za niedługo będę wymieniał tuleje tylnej belki w a3 i mam dylemat febi czy lemforder ?? cena febi to 110 kpl w sklepie tylko takie maja sprzedawca mówił że to jest to samo co lemforder. Które polecacie ?? bo nie chcę oszczędzać na częściach
u mnie febi po 20000 km zaczęło się odzywać , włożyłem teraz oryginalne , mam nadzieje , że dłużej wytrzymają .
ja u siebie zapłaciłem za febi ok 70zł
jeśli miałbym teraz wymienić to na poliuretanowe (bikopur). Rok temu założyłem febi i są bardzo miękkie (auto trochę pływa zwłaszcza na koleinach) mimo, że nie są poobrywane.
Lemforder chyba lepszy niż febi wytrzymalszy
robinnn mówisz orginalne tzn jaka firma ? gdzie takich szukać tylko ASO ?? Możecie polecać inne, jakiś link ze sklepu czy coś
pozdrawiam
serwisuje auto w sieci Q-service , tam kazałem założyć oryginalne , czyli takie jakie włożyła fabryka .
przed wymianą właściciel serwisu pytał mnie , jak długo mam zamiar jeszcze pojeździć tym autem , bo może założyć Febi za 'pare groszy' , albo orginały które po prostu są lepsze ( czyt. więcej na nich pojeżdże ) , nie stać mnie na ciągłe wymiany ;)
dziś dostałem odpowiedź z auto lelka z Gliwic oryginały w cenie 99 zł. Raczej nie będę oszczędzał i kupie org.
pozdrawiam
polecam febi .. mam u siebie
oryginał to oryginał - masz pewne, że jest "pierwszej jakości", tym bardziej, że od zamienników jest niewiele droższy oraz biorąc pod uwagę, że to jeden z elementów zawieszenia, a wiemy jakie mamy drogi...