-
Maglownica
Witam kolegów mam małe zapytanko czy maglownica do s3 jest taka sama jak do zwykłej a3? mam straszne drgania odczuwalne na kierownicy przy hamowaniu mechanik powiedział ze maglownica ostatnio miałem bliskie spotkanie z krawężnikiem przy dość dużej prędkości czeka mnie wymiana magla cenowo jest to samo tylko nie wiem czy nie ma jakiś różnic pomiędzy nimi z góry dzięki za pomoc:confused:
-
jak ja wymienialem swoja maglownice to gosc mowil ze jest od S3 mechanik mi zamontowal i sprawuje sie normalnie takze nie ma roznicy o ile nie klamal...
-
podpinam się pod temat, jak hamuje troszkę mocniej , to czuję drgania na kierowcy, i czuje jakby koła się skręcały same,wkurzające to trochę, i teraz ciekawe czy to od maglownicy czy od tarcz hamulcowych ? i równo z przekroczeniem 130 czuć mocne drgania, ale to może od opon..
-
ja bym powiedzial ze tarcze sie zwichrowaly
zrobila sie juz jesien i latwiej jest wjechac w kaluze z rozgrzanymi tarczami...
-
tarcze mam już kupione, ale przed zimą wentylowanych z frezami nie będę zakładać, chyba nie ma sensu
-
Sprobuj najpierw skrecic magla troche sruba regulacyjna, u mnie narazie pomoglo i stuki i luzy zniknely, dojscie jest banalnie proste, jeden klucz i juz.
-
Hej,
Wie ktoś może gdzie w Warszawie lub bliskich okolicach zregenerować maglownice??
dzięki za wszelkie info
-
Hej, ja regenerowałem magiel w wesołej :) mogę polecić Ci ten zakład ;)
-
A jaka cena i czas pracy??
-
Ja robiłem to przez mechanika znajomego to 1300 płaciłem a sama regeneracja chyba 900 jak dobrze pamietam tylko u mnie było quattro i więcej za robote chciał, aha u mnie leciał płyn od wspomagania ale to chyba nie ma znaczenia jak jest uszkodzona