W jaki sposób i co mogę uzyskać na wyświetlaczu 1/2 FIS? Nie mam sterowania z manetki wycieraczek, a3 jest z 2002r (polift)
Po włączeniu zapłonu sprawdza wszystko, wyświetla "OK" i gaśnie, nie pokazuje nawet temperatury zew.
Printable View
W jaki sposób i co mogę uzyskać na wyświetlaczu 1/2 FIS? Nie mam sterowania z manetki wycieraczek, a3 jest z 2002r (polift)
Po włączeniu zapłonu sprawdza wszystko, wyświetla "OK" i gaśnie, nie pokazuje nawet temperatury zew.
No więc kolega napisał, że ma 1/2 FIS.
Th0rdis niepełny FIS pokazuje tylko temp zew i "otwarte drzwi". Nic poza tym.
tylko koledze poza napisem OK nic wiecej nie pokazuje
a polfis poza temp i otwarymi drzwiami pokazuje wiecej wystarczy zrobic test kontrolek
http://www.a3-club.net/forum/showthr...ntrolek&page=2
Chodzi mi o to, co poliftowy 1/2 Fis jest w stanie pokazać (wiem że na pewno temp zew oraz otwarte drzwi, tylko tyle? czy da radę ustawić spalanie?) i w jaki sposób to ustawić. Rozumiem, że tylko VAG wchodzi w grę?
potrafi pokazac ze masz malo oleju albo ze zbliza sie inspekcja i inne ostrzegawcze
spalania niestety nie
bez vaga to mozesz test kontrolek przeprowadzic chyba pociagajac do siebie ten "cycek" do ustawiania zegara (dokladnie nie pamietam ale bylo na forum)
wtedy na wyswietlaczu pojawia sie po kolei możliwe ikony ktore moga sie pojawic
mozesz tez napisac do kolegi meteo z forum
zajmuje sie naprawa licznikow zapewne cos doradzi
mieto3 ;)
Ja się podepnę pod wątek...
według nr VIN audi jest 2003/2004 i tak samo jak kolega nie mam sterowania w manetkach.Czy to normalne ,że w tych modelach nie było tego?a może poprzedni właściciel uszkodził manetki oryginalne i zostały wymienione na "tańsze"?:)nam moim środkowym wyświetlaczy pokazują mi się tylko ostrzegawcze ikonki,ale nawet temp. nie ma.
podobno zawsze jest jakiś FIS-jak nie pełny to 1/2 .Pewnie bez magika z vagiem sie nie obejdzie