Czy fotele i kanapę z wersji 3 drzwiowej mozna zamontować do wersji 5 drzwiowej?
Printable View
Czy fotele i kanapę z wersji 3 drzwiowej mozna zamontować do wersji 5 drzwiowej?
azajec Mnie sie wydaje ze nie, chocby ze wzledu na boczki - sa troche zewzone, jak wstawisz drzwi to chyba dziura bedzie nie ?
Choc pewnosci nie mam - ale najlepiej chyba zadzwonic do ASO.
nie da sie ...
Nie ma jednego zbiorczego tematu o fotelach / tapicerce w A3 8L, więc odgrzebie ten...
Czy myślał ktoś o wymianie skóry w centralnej części foteli (w moim przypadku podgrzewanych kubełków przedliftowych) na coś bardziej przyjemnego w siedzeniu, np. alkantarę? Jaki może być mniej więcej koszt takiej zabawy?
Jak tylko środkową część to pewnie porównywalnie jak przy kupnie używek, jak obszycie całości dobrej jakości materiałem to pewnie powyżej tysiąca.
No właśnie myślę tylko o siedzisku i oparcia pleców. Nie było (z tego co wiem) w 8l półskór z alkantarą, niech mnie ktoś poprawi jak gadam głupoty. ;) Widziałem tylko na alergo takie fotele z seata, które nie wyglądają tak fajnie jak oryginalne kubły.
Bez sensu zakładać nowy temat to zapytam się w temacie który porusza fotele.
Czy kostki airbag z poliftowych siedzeń (z wersji atrraction) najzwyklejszych, najuboższych
Zdjęcie z neta dla zarysu http://img15.allegroimg.pl/photos/40.../57/3656795716
Więc czy kostki podchodzą bez problemu bez rzeźbienia do poliftowych kubełków? Czy trzeba coś by przerabiać?
Ciezko powiedziec bo wychodzily modele z dwoma rodzajami kostek. Koniec 98 roku powinny juz miec takie jak maja polifty juz
U mnie 1999r. i kostki były takie same jak w kubełkach.
Witam :)
Mam troche odmienne pytanie. Czy fotele i kanapa z wersji 5D podejdą do wersji 3D? Chodzi o mocowania itd.