-
DAYLIGHT BLACK opinie
-
Bylo tu takie 8P z tymi lampami ;-)
-
u mnie jezdzi takie a3 w miescie. Dla mnie to porażka.
Kupić bixenony, a nie jakies pseudolampy moim zdaniem, które kojarza mi sie z "tuningiem" golfow i seatow, bo z takimi lampami jezdzi ich pelno
Mi sie to nie podoba. Takie lampy sa fabrycznie w a4 i niech w a4 pozostana
-
Nie wygladaja az tak zle, w porowaniu z tymi co zakladaja do a3 czy a6 :-)
-
Czego nie robi się dla LEDÓW:) u mnie też jeździ a3 na takich lampach , nie wygląda to źle . Ledy świecą na pewno dużo słabiej niż w oryginale . Ja osobiście bym nie założył uważam tak jak rol4nd lepiej założyć oryginał BI-xenon a nie bawić się w Tuning
-
mi osobiście się podobają, są to obecnie najładniejsze nieoryginalne lampy do A3 ;)
Bi xenon ok ale +zderzak +zbiorniczek itd wychodzi 3x drożej :P
-
albo porządne źródło światła albo bajeranckie lampy na jazdę w ciągu dnia ;) kiedyś miałem u siebie angel eyesy i wizualnie bardzo mi się podobały,ale niestety wieczorem czy w nocy lipnie oświetlały drogę.z tymi może być podobnie. warto zainwestować w bixenon.
-
to że biksenon świeci lepiej od DB to nie podlega dyskusji :)
Wydaje mi się żę DB powinny albo podobnie albo lepiej świecić od moich zwykłych lamp (nie ksenon)
-
wszystko swieci lepiej od zwyklych lamp, ktore sa tragiczne
mnie osobiscie te lampy sie podobaja, ale...
1. jaka jest rzeczywista jakosc wykonania, parowanie itd
2. jak one swieca ? czy aby na pewno lepiej niz zwykle , jaka maja homologacje itd (chinczycy drukuja wszystko, jak jest w rzeczywistosci)
3. no i najwazniejsze, cena, ponad 1000zl za zwykle lampy, duzo troche.
ale jesli wykonane sa porzadnie i Ci sie podobaja to czemu nie..
inna sprawa ze to wciaz zwykle lampy, wsadzisz do nich HID i zrobi sie cena bixenona
-
Wrzuciłem te lampy do ciekawych w sieci, trochę ponad 600zł - alternatywa dla zwykłych ok, ale za około 1000 kompletny xenon podchodzi, ja osobiście jak pojeździłem rok na xenonie nie wyobrażam sobie powrotu do jakiś żarówek. Poziom doświetlenia pobocza, moc światła - zero porównania.