patrze na jego aukcje fazer 03 rok za te pieniadze to az mnie scisnelo...
nie wiem moze tak to pospadalo z cen ale wierzyc mi sie nie chce tutaj uszkodzenia do zrobienia ale ciekawe czy nie bylo nic wczesniej...
Printable View
patrze na jego aukcje fazer 03 rok za te pieniadze to az mnie scisnelo...
nie wiem moze tak to pospadalo z cen ale wierzyc mi sie nie chce tutaj uszkodzenia do zrobienia ale ciekawe czy nie bylo nic wczesniej...
hornecik przyjemny sprzet do walki w miescie... ale na trasy wg mnie juz sie nie nadaje... chyba, ze ktos preferuje spokojna jazde ;)
takie pytanie, co grozi jak zlapia na moto, bez prawka... w ogole nie ma ktos kat A zrobionej tylko B!? jakie konsekwencje... ?
i te zmiany o ktorych sie mowi, czyta... ja nic oficjalnego nie znalazlem od 1. 01. 2009roku... moze Wy wiecie jak sprawy sie maja... bo z tego co ja wiem, ustawa jeszcze nie jest podpisana i to dopiero projekt!?
hornet lubi paliwo... :/ , jest ciezki, i ogolnie polecam poczytac posty ... juz bym proponowal sv...
Ja dumalem nad 3 (burgman 400 lub podobne maxi skutery, honda transalp czyli cos w kazde miejsce, albo sv650 oszczedny dynamiczny slicznie brzmiacy V )
po 6 miesiacach ... stwierdzam ze : (juz na wszystkim siedzialem i macalem)
-burgman, majesty, honda silver wing sa ok totalna oslona od wiatru , gigantyczny schowek nawet na zakupy, masa schowkow, przyspieszenie np 7sekund w przypadku hondy jeden bieg :) na miasto i na trase przyjemne !! :) wygodne jak cholera no ale to maxi skuter ... nie kazdemu sie podoba a jak wiadomo polacy to lansiaze :P wiec nie kazdemu sie podoba aha nie dodalem... waza po 200kg w gore... ale tego wogole nie czuc ze wzgledu na niski srodek ciezkosci fajna sprawa czulem sie jakbym mial z 50kg pod dupa :) (jakbym siedzial na adminie :D hahahaha)
-honda transalp moto nie do zajechania mozna poczytac na forach maja przebiegi po 100tys i mowia ze dopiero sie docieraja :) moto na droge w krzaki w miasto malo pali przyspieszenie jakos 6 do 100 jest wyzszy wiec juz czuc te 189kg ... ogolnie moto do wszystkiego :) Wąski ! wiec na miasto ciekawy...
-SV650 w nowej budzie i starej ladny , silnik V trzeba uwazac bo ciagnie od samego dolu (3.9 do 100) manetka reaguje na kazdy ruch , silnik niezwaodny w polifcie jest wtrysk i dodatkowe chlodzenie oleju moto wazy 197kg jaos tak ale nie czuc tego tak bardzo oszczedny !!! to wazne :) , superrrrr dzwiek :) jak to V :) nie tak drogie czesci ogolnie bardzo ok :)
moj wybor na wiosne to bedzie prawdopodobnie SV650 wyczytalem wszystko na necie gadalem z ludzmi i faktycznie sv jest spoczko ale tez mysle nad jakims maxi skuterem (zaletai sa napewno mega wygodna pozycja super zawias, pelna ochrona od wiatru nawet w garniaku mozna jechac :) spalanie i ogolnie ciekawa sprawa na miasto i na trasie przypierdziela niezle :) moje a3 nie mialo zadnych szans dopiero pewnie S3 by sie mogla z silver wing probowac :D 6-7 do 100 w zaleznosci od wagi ale jeden bieg wiec naprawde spoko odejscie a siedzisz jak w aucie :D )
wiec moj wybor to sv650 albo maxi jakis... do wiosny zobacze jak sie ceny ulozą bede chcial kupic w lutym jakos tak :)
a co myslicie o cbr 600rr... ?
jezdzilem na sv650 pieknie ciagnie , i winkle lamie jak ta lala
Ale na kolo sie nie da postawic za bardzo :(
A co do hornet to skad takie info? To silnik od cbr wiec w zaleznosci jak upalasz tak pali
no jak potrzebujesz moto tylko do jazdy na kole to powodzenia... :/ ja potrzebuje do jazdy przemiaszczania sie ... dlatego podalem takie 3 opcje... zeby wygodnie gdzies przeskoczyc... 3 rodzajami ... na kole to poczytaj scigacza o wypadkach zobaczysz jak sie konca jazdy ...
Proxa ale zapomniales o jednym: nie robia desli tych modeli....
wszystkie modele ktore ja podalem pala maksymalnie 5-6l wiec sa oszczedne ... na trasie schodza do 4-4,5 ... :) na to tez patrzylem poczytaj testy tych motocyklow
To tak samo jak w testach eska pali 9 litrow miescie :)
proxa malo realne;) na start bierz to co u mnie jest na sprzedanie;) technicznie igła ze swoje lata ma ale tobie i tak na poczatek nic pieknego nie potrzeba:P