Mógłbyś kolego rozwinąć ten temat? Jak wgrać, podpowiedz coś ;)
Printable View
Mógłbyś kolego rozwinąć ten temat? Jak wgrać, podpowiedz coś ;)
Na PW prosze lub zalozyc osobny temat z softem do kabla. Tu prosze nie zasmiecac!
witam - a mam pytanie czy licznik z fisem z benzyny mogę założyć do diesla po jakimś zakodowaniu czy jak tam - tarcze anglik - oczywiście tarcze przełożyłbym z mojego uszkodzonego
uszkodzony to jaeger a chciałbym założyć vdo - ponoć lepsze...
pozdrawiam
nie zadaję tego samego pytania a posty czytam od dechy do dechy - mogłem coś przeoczyć - a nawet zmieniam post aby nie zaśmiecać dyskusji
nie jestem może mocny w temacie programowania dlatego będę musiał prosić kogoś o pomoc
oczekiwałem prostej odpowiedzi czy mogę zakupić taki licznik czy nie bo gość mi go na razie trzyma
pozdrawiam serdecznie :)
Zapraszam w sprawie kabla do tematu :
http://www.a3-club.net/forum/showthr...iagnostycznego
Marcho po raz kolejny zadajesz to samo pytanie i po raz kolejny nie chce ci sie czytac. Twoja odpowiedz jest zaledwie kilka postow wczesniej.
Dokładnie tak jak owieczka radzi. Ja mam jeszcze pytanie czy faktycznie bez problemu mozna wymienić Jeagera na VDO? Bo słyszałem, że są jakieś problemy potem z ABSem i poduchami. Ile w tym prawdy?
Jak kolega Owieczka ci napisal. Licznik podejdzie bez problemu i zadnych wariacji nie bedzie. - To dotyczy pytania Mirek_Miro Ja wiele ray podmienialem Jaegera na VDO i nie bylo klopotow. Poza tym rowniez wkladalem benzyne do diesla bez zmiany wsadu i przeklamania obrotomierza byly znikome. Jak dobrze zakodujesz pod skrzynie to bedzie smigac.
dzięki za zainteresowanie i jeszcze jedno pytanko - mój licznik jeager jest bez fisa - wyświetla tylko temp zewnętrzną a na dole stan skrzyni czyli
P-N-R-4-3-2 ( mam automat rocznik 2001 )
czy można zaprogramować coby nowy licznik to pokazywał ?
pozdrawiam