-
Ja pytam po okolicy ale cisza:( No to jakby nie patrzac jestesmy za pol metkiem:) jeszcze 4 autka i git:) dalej panowie piekna pogoda na zewnatrz wiec i wiecej mocy by sie przydalo:)
-
takim tempem to moze do grudnia uzbieramy 10 aut ;/ szczerze to juz trace nadzieje na tego grupowego wirusa w CS....albo bedzie trzeba jechac indywidualnie i dac 300zł wiecej...albo wbic sie do Rogala...
-
gawrone z calym szacunkiem ale w tym temacie nikt nie pisze oprocz Ciebie
za ten czas to juz bys dawno zrobil niewiele drozej indywidualnie u CS albo jeszcze blizej siebie u Aligatora.
na razie powstalo 10 stron tematu z ktorego kompletnie nic nie wynika.
-
Miro z calym szacunkiem ale oprocz mnie jeszcze jest 5 innych osob chcetnych na wirusa...a ja robilem co moglem zeby nakrecic ludzi zeby wypalil ten grupowy wirus....jak sie jest zbyt aktywnym na forum to zle jak biernym forumowiczem tez zle ;/ tak czy tak zle ;/ sory za OT...w kazdym razie ja rezygnuje z grupowego w CS i jade do Rogala na 22 kwietnia sie juz ustawilem :) takze wam Panaowie zycze powodzenia w znalezieniu reszty ekipy...jak bede cos wiedzial z forum VW badz z forum czestochowy dam wam znac ;) no chyba ze sami tez pojedziecie gdzies indziej albo zrobicie indywidualnie ;) pozdroo
Lista chetnych :
1. Piter(AS3)
2. Ziutek
3. jackq
4. jackq
5. Modry67 (forum VW golf)
6.
7.
8.
9.
10.
-
no i lipa, tez coś czuje ze nic z tego nie będzie, 10 aut to problem uzbierać na tym forum.
połowa kwietnia prawie a nikt nowy nie doszedł. Ludziska pytajcie znajomych, nieznajomych może się ktoś skusi...
-
zeby sie tak nie zniechecaliscie to dopisuje sie do listy, ale swoje 100% uczestnictwo potwierdze ok 17.04 (bo mam jeszcze kilka innych wydatkow i nie wiem czy dam rade)
1. Piter(AS3)
2. Ziutek
3. jackq
4. jackq
5. Modry67 (forum VW golf)
6. gsq
7.
8.
9.
10.
-
Moim zdaniem Rogal proponuje lepsze warunki traktujac Grupowe Wirusowanie jako poprostu zniżke dla klubu ustalając każdą wizyte indywidualnie. Jak ComSport z tym czegoś nie zrobi to straci te 5-6tyż zł od osób które tu czekają juz drugi miesiąc.
-
no wlasnie CS moglby poprostu dawac znizki dla a3 clubu a nie czekac az sie zbierze 10 aut...ja dlatego zrezygnowalem bo czekam juz dosc dlugo i zdecydowalem sie na wirusowanie u Rogala za 900PLN do niego nie mam az tak daleko (208km) dlatego w tysiaku sie zmieszcze z podroza...a bede mial go od reki a nie byc moze za 2 mc...
-
Znizka klubowa jest od zawsze dla A3-Club.net.Trzeba poszukac o tym info byscie wiedzieli. Natomiast 900zl to kwota abstrakcyjna za ktora naszej modyfikacj nie dostaniecie. 1000zl przy grupowym i 1200zl ustalane xxx lat temu dla indywidualnego klubowicza.
-
no dla mnie to niestety nie jest taka mala roznica.. bo do gliwic mam 20 km a do wawy 400.. takze jak juz to CS.. A az tak mi sie nie spieszy, wiec mysle ze ta 10 sie uzbiera.. :) albo CS'y faktycznie zmienia zasady :)
Edit:
aha, tak to wyglada :P czyli jak nie bedzie 10 to 1200 zl.. to chyba poczekamy..