doprecyzuj model reduktora, ale mimo wszystko do niezły żarcik ta konfiguracja :D
Printable View
Uargumentuj proszę dlaczego żarcik. Wydaje mi się że reduktor ma być do 150km zgadza się? Taką wiadomość dostałem z serwisu nic więcej nie napisali.
sterownik na wyrost, reduktor na wyrost i cena też na wyrost
dokładnie ja mam na kompie qbox reduktor magic iii (lecz jest chyba do dupy.) wtryski hana 2000 Zielone i coś jeszcze z AC było ale teraz nie wiem co
i do tego każdy wtrysk niezależny czyli nie na listwie a koszt 2900
Gazownik gzw.pl
Ja ze swej strony polecę taki zestaw:
- sterownik stag Q-box
- wtryskiwacze hana 2000 zielone albo złote bez dysz
- reduktor kme silver
- butla w "koło" 53 litry
- wlew we wlewie benzyny
Wielokrotnie sprawdzony zestaw w tych silnikach.
Co do reduktora można założyć jeszcze AC r01 czarny ale ja jako instalator jestem negatywnie nastawiony bo musiałem sporo ich wymieniać na gwarancji.
- - - Aktualizacja postu - - -
Dlaczego proszę o jakieś sensowne argumenty.
roboform550, elektronika stag 300 nie potrzebna do tego auta wystarczy tańsza 4+ lub tak jak napisałeś ten qbox. Acr01 to zależy też jak się trafi Nowotczyńśki mówił, że sporo wraca na gwarancję bo ciśnienie ostro leci na łeb. Ja w swojej a3 miałem czarnego acr01 i ciśnienie trzymało jak kamień. Zależy jak się trafi
Napisałem do tego warsztatu dlaczego taki reduktor kiedy silnik ma tylko 150 koni, i dlaczego taki sterownik.
Dostałem taką odpowiedź..
Witam raz jeszcze ,
propozycje dla Audi już przekazałem , nie ma tam żadnej przesady . W serwisach autoryzowanych marki Stag nie montuje się układów eksperymentalnych - może będzie jakoś pracował . My dajem gwarancję ogólnopolską na nasz montaż , wszystko musi być ok .
Na mój chłopski rozum coś tu nie gra. Nawet mi nie odpowiedzieli ile dopłaty za wlew pod klapką i za wtryskiwacze hana2000 (zdążyłem wyczytać że są dobrej jakości) jeżeli chciałbym takie sobie zamontować :(
Hana dobra ale zielona