-
ja bym wolal sie podpiac w nast tyg na rano jak najwczesniej zebym jeszcze zdazyl isc do pracy.
7 maja (piatek)
1. IroN_87 - Seat Leon 1.9 TDI 150KM ARL 4x4
2. Krzysztof18 Golf 4 1.9 TDI ARL
3. maciejA3 - Audi A3 1.9 TDI 2000r. - silnik ASZ
4. lQl - Audi A3 8P 2.0 TDI BKD 2004r. manual
5. boa A6 C5 AFN 1.9 TDI-manual 1998r
6. Jackq A3 8L 1.8T ARX 2001r manual, z samego rana, dowiem sie o ktorej najwczesnie moge byc
-
Jesli jest taka mozliwosc to moge byc 14 maja i zalatwic to z rana ( jesli wogole woz moze byc modyfikowany bo tego nadal nie wiem ) i wrocic do pracy.
14 maja (piątek)
1. Domionator s3 1,8 t BAM
2. Jacek_Z - Skoda Octavia 2007r. silnik: BJB - jeśli będzie za dużo chętnych Jacek wróci do terminu 7.05
3. Jardinho- Audi a3 1.9 TDi ALH 1998r
4. Sigard - VW Polo - TDi - BNM - 2005r.
-
Panowie dzisiaj wyszła mi usterka w audi i jestem umówiony do serwisu na wtorek, ale juz wiem że na chipowanie na 6 nie wyrobie sie z naprawą. Proszę o przepisanie na 14 maja a na moje miejsce moze ktos wskoczyc
-
Sigard, Reniek i Jackq - dopisani wg zyczenia - terminy ustalone - miejmy nadzieję, że niespodziane już nie będzie
-
ok, to ja w piatek bede nawet przed 9 zeby byc 1wszy. kawalek mam wiec moze mi sie uda zdazyc jeszcze do pracy wrocic.
-
przymierzam się do zawirusowania autka w tym bądź następnym miesiącu więc chciałem wybadać sprawę. Jak wygląda sprawa z zawirusowaniem autka ze zmienionymi wtryskami na 216? można się też załapać?
-
Mark, wszystko jest w pierszym poscie, jak kas ni ma kompletu ludzi to sie dopisz smialo :)
a odnosnie czwartku, moga przyjechac poznij niz do 12?? niy dom rady zalatwic wolnego bo mom kurs i prawdopodobnie skoncza go ok 13 wiec do 14 powinienech dojechac. bedzie z tym jakis wielki klopot??
-
spoko Sławko, czytałem pierwszą stronę,tylko jestem ciekawy jak sprawa będzie wyglądała z ceną za zawirusowanie, zmieni się czy będę mógł się załapać razem z resztą?:)
-
na odpowiedz musisz poczekac az pojawi sie Compsport..
-
Mark
Najlepiej bedzie jak zadzwonisz do Patryka i zapytasz go osobiscie