Ja właśnie obejrzałem Hellboy'a 2 i miło mnie zaskoczył ten filmik:D Pierwszej części nie oglądałem i w sumie kinomaniakiem nie jestem, ale naprawde ten tytuł polecam:)
Printable View
Ja właśnie obejrzałem Hellboy'a 2 i miło mnie zaskoczył ten filmik:D Pierwszej części nie oglądałem i w sumie kinomaniakiem nie jestem, ale naprawde ten tytuł polecam:)
Polecam Ten Dokument
Populacja Zero
"Kobiety" - reklamowany jako odpowiedź na polski "Ladies", moim zdaniem słabszy, spodziewałam się czegoś lepszego, mało zabawny, momentami nudny !
Jesli chodzi o "Babylon A.D."
Kasowitz (rezyser) mial calkowice inna wizje filmu i zrobil 170min film, ale kur... wielcy producenci z hollywood stwierdzili ze jest za dlugi (wiadomo pieniadze, mniej seansow w kinie) i Kasowitz go ocial do 90min (w Europie 100min) , wyszlo to co wyszlo, nie wiadomo o co chodzi, kupy sie nie trzyma.
Radze poczekac na pelne wydanie DVD , wersje Uncut. Bedzie to calkowicie inny film.
W wersji R3 (azjatyckie DVD), ktora krazy na sieci brakuje juz kilku fajnych scen ktore mozna zobaczyc w polskim kinie, a co dopiero jak film bedzie 2x dluzszy.
Pare lat temu wszyscy wieszli psy na Scocie za "krolestwo niebieskie" film fajny, ale tez mocno okrojony, potem wyszla wersja rezyserska trwajaca az o godzine dluzej niz kinowa i film jest powalajacy.
Wersje DC (Director`s Cut) to obecnie standart, ale sa to 2-3 czasem 10min, w przypadku jesli film jest dluzszy o 30 czy 60min to juz naprawde moze miec znaczenie.
Nasza klasa
http://www.filmweb.pl/f433313/Nasza+klasa,2007
wlasnie obejrzaleme i jestem pod wielkim wrazeniem, niesamowity film
jeden z lepszych filmow jakie widzialem, bardzo mocny, zapadajacy w pamiec, film ktory sie bedzie zawsze pamietac...
szok !
"Tajne przez poufne" krotko i na temat - miala byc komedia krymialna, hmm nie bylo to ani jedno ani drugie!
szkoda czasu, w skali 1 do 10 daje 4 - naciagany amerykanski film, moim zdaniem ale wybieram sie na "nasza klase"
"eagle eye"- nie podobaly mi sie zwiastuny, nie lubie takich filmow ale za namowa narzeczonego i znajomych poszlam- czesc przespalam i mi sie nie podobal (ale tego sie spodziewalam). Reszta tez nie byla zachwycona tym filmem.
"Max Payne" - ostrzezenie dla potomnych. Fabula nie trzyma sie kupy, efekty specjalne na sile dokladane, glupie sceny ala holywood + matrix, nie wyjasnione watki, itd. Film to zlepek wielu roznych scen (nudnych), slabo ze soba powiazanych. Sam film rowniez utrzymany w roznych koncepcjach (raz spowolnienia, raz schizy, raz jeszcze cos). Ogolnie strasznie sie wynudzilem i zalowalem czasu straconego na to cos, pomimo tego ze gre przeszedlem z duza fascynacja. NIE POLECAM NIKOMU, NAWET FANATYKOM GRY!!!!