najlepiej chyba wyklejac od najwiekszych wlep i stopniowo coraz mniejsze, ciezko to naciagnac, ale wlepy musza byc bez bialego sam kolor
Printable View
najlepiej chyba wyklejac od najwiekszych wlep i stopniowo coraz mniejsze, ciezko to naciagnac, ale wlepy musza byc bez bialego sam kolor
O Slipper dzieki za uwagę, tak zrobie i ja jak juz bede mial nastepne stickery. Masz moze jeszcze jakies podpowiedzi co i jak robic?
Załatw sobie jak najwięcej malutkich naklejek, bo większych sie nie da naciągnąć niestety :/ duże na spód z białym mogą być na wierzch kolorowe i coraz mniejsze, im mniej białego i im bardziej wymyślny kształt wlepek tym lepiej, tak mi się wydaje po pierwszym wyklejaniu...
A te sticker'y to schodzą z pierwszym deszczem? bo ja mam sporo takich nalepek na typu DC cormax na obudowie komputera to same odłażą
Małe zdjecie podglądowe narazie tylko 1 plastik http://lh5.ggpht.com/_Mc_Wo9tLQ8s/TT...0/IMAG0018.jpg
nawet dobrze to wygląda zapowiada sie ciekawie ;)
Więcej wlep i będzie cacy,ale takich kolorowych.
fajne wlepy :D
jak macie jakieś wlepy do własnego wydruku tak jak fuzzy dał w paczkę to chętnie "przygarnę" - obklejam sobie starego lapa