w ogloszeniach komercyjnych masz jak byk pewnego sprzedawce. Jego nick to elemenateur, po co na sile szukac na allegro ?
Printable View
Kupowalem okolo roku temu olej Motul 8100 X-Cess 5W-40 od użytkownika tego forum "Franc" (link do jego oferty: http://autofanty.pl/index.html). wychodzi na to, że sprzedal mi podrobiony olej... Jest ktos jeszcze kto kupowal od Franca i tez nabył podrobiony produkt?
Ja mogę tylko powiedzieć, że MOTUL'a kupuję tylko u Fanty i jeszcze nigdy nie otrzymałem podrobionego. Nawet po zmianie etykiety porównywałem z MOTUL'em w Inter Cars, bo też coś podejrzewałem.
To było całkiem niedawno ;)
Ja jak bede kupowal to kupie chyba od kolegi z forum ktory ma sklep pro-choice.
U nich dany Motul kosztuje 145 zl a u autoryzowanego importera 229 zl...
ciekawe dlaczego nikt nie chciał podać że Franc handluje podrobionym olejem Motul, a zapewne wielu tak jak ja się nacieło na jego ofertę.
moze mnie to by nie uratowalo bo kiedy kupowalem u Niego to mial wiele pozytywnych komentarzy na tym forum. a teraz nigdzie sie nie pojawia w tym temacie jego ksywa.
FRANC NIE UCHYLIŁ SIE OD ODPOWIEDZIALNOŚCI, PRZEPROSIŁ ZA CAŁE ZAMIESZANIE I SAM ZAPROPONOWAŁ ZWROT PIENIEDZY ZA TEN PODROBIONY OLEJ I ZAKUPIONY FILTR.
SPRAWA ZOSTAŁA WYJAŚNIONA.
..::IvErSoN::..
jakies uzasadnienie bo jak na razie Twoje zarzuty sa bez podstawy
moze jakies foty
kupuje regularnie u Franca,zawsze bylem zadowolony z jego obslugi i towaru.
Przedstaw argumenty potwierdzajace ze Adam swiadomie lub tez nieswiadomie sprzedal Ci trefny olej.
Sam osobiscie sporbuje uzyskac wyjasnienia na ten temat.
Ja również kupuje u Adama dużo części, min. Motula i zawsze byłem zadowolony, nie wiem skąd takie podejrzenia