Minął kawałek czasu, a zapach kawy z carok.pl ciągle mi towarzyszy podczas jazdy :) Nie spodziewałem się, że tak długo wytrzyma ta malutka buteleczka :thumbright:
Printable View
Minął kawałek czasu, a zapach kawy z carok.pl ciągle mi towarzyszy podczas jazdy :) Nie spodziewałem się, że tak długo wytrzyma ta malutka buteleczka :thumbright:
MY SHALDAN SQASH, ale pachnie zbyt intesywnie macie jakis patent na troche zagłuszenie tego zapachu bo łeb naparza po paru godzinach jazdy
Może zakleić puszkę taśmą i zrobić tylko kilka małych otworków?
A macie jakieś sprawdzone metody jak zneutralizować zapach w samochodzie? Chodzi mi o to aby pozbyć się zapachu unoszącego się w aucie
Zapach Dr Marcus black
Sam zapach ładnie pachnie , nie dusi i dość przyjemny. Natomiast mała buteleczka to dla mnie pomyłka , po 2 tyg buteleczka wyschła razem z drewnianym korkiem.
Zapach bardzo słaby (wisiał na lusterku) i praktycznie nie było czuć go wcale nawet w upalne dni. Czasem trzeba było obrócić buteleczkę żeby korek przesiąknął zapachem wtedy coś było czuć przez chwile.
Zdecydowanie Ambipur car 2MOTION kładzie zapach Dr Markusa na kolana czy choćby zwykła choinka mocniej i dłużej pachnie.
Nie ma porównania do California Scents (wiśnia) gdzie śmietnik nawet pachnie po wyrzuceniu wieczka od puszki czy po wietrzeniu auta tapicerka nasiąka tym zapachem przy otwarciu nowej puszki na 1/3 (na dystansie).
Ogólnie zapachu nie polecam, ale jaka cena taka jakość może przy 3 buteleczkach jednocześnie zrobiłoby to robotę.
Piterowi dziękuję za możliwość testowania.
P.S. Koledze MarcinB również zapach Dr. Markusa (montowany na kratki) również prawie nie pachnie choć się nie skończył.
Dzięki wszystkim za testowanie zapachu :-)
Tak jak napisał Kito - jaka cena taka trwałość, ale zapach kawa u mnie w biurze utrzymywał się b.długo.
Teraz oprócz DrMarcusa można u nas nabyć zapachy California Scents, oraz Surf City Garage :-)
zapach California Scents
zapach Surf City Garage do zawieszenia
zapraszam do wzięcia udziału w naszym konkursie
do zgarnięcia zapachy California Scents: Konkurs na facebooku
Możemy zrobić zamówienie grupowe na zapachy California Scents w puszkach oraz w zawieszkach w formie palmy.
Jeśli będą chętni, przygotuję dla Was ofertę.
Striptizerka daje radę na maxa
poza tym zabija obce zapachy :-)
polecamy polecamy: Chemical Guys Stripper Scent
jeśli chodzi o ten zapach do czego możesz go porównać