Sobota (17.05)
Świdnica -> Wrocław A4 -> Katowice -> Jaworzno
Niedziela w drugą stronę.
Kufer wolny więc mogę coś przerzucić po trasie.
Printable View
Sobota (17.05)
Świdnica -> Wrocław A4 -> Katowice -> Jaworzno
Niedziela w drugą stronę.
Kufer wolny więc mogę coś przerzucić po trasie.
24 wieczorem Katowice - Wrocław
26ty powrót
mogę coś zabrać
2014.06.06 - WARSZAWA - RADOM - STARACHOWICE wyjazd około 18 ze śródmieścia
2014.06.07 - STARACHOWICE - RADOM - WARSZAWA wyjazd około 20 w stronę Tarchomina
mogę kogoś lub coś zabrać
Szukam transportu KrK -> Wawa
Piątek 27.06 około 18 Katowice - Wrocław 29.06 powrót (coś niedużego mogę wziąć)
Szukam transportu Wrocław->Kraków, ewentualnie Wrocław->Łódź, Wrocław->Katowice. Do zabrania 4 felgi z oponami.
Bzyku, jo w przyszły weekend jada do Wrocławia, konkretnie w piątek, wracom w niedziela, jak zainteresowany to dej cynk na priv :-D
Wysłane z mojego ST27i przy użyciu Tapatalka
Panowie potrzebuje pilnie transport z Zielonej Góry do Wrocławia... ktoś coś? ;) płacę!
Czwartek 31.07, godzina ok 9, trasa Jaworzno - Katowice - Wrocław
powrót popołudniu/wieczorem
Mogę zabrać coś do bagażnika.
06.08.2014 godzina 10-12 TORUŃ-GDAŃSK
2 wolne miejsca i pusty bagażnik - służę pomocą.
Katowice -wroclaw/legnica 23.08 lub 24.08 ktoś się wybiera i ma 2 wolne miejsca?
Katowice - Wrocław 05.09 po 17 lub 06.09 około 9 (auto puste mogę coś zabrać)
Wrocław - Katowice 07.09 po 17(auto puste mogę coś zabrać)
Potrzebuje transportu na początek pażdziernik ew. koniec września jastrzębie -pobierowo bądż z okolic
Wtorek 28.10 trasa Katowice - Wrocław (auto puste - dużo mogę wziąć)
powrót tego samego dnia
31.10 trasa Katowice - Krapkowice - Prudnik - Głuchołazy (coś mogę zabrać)
powrót 2.11
Czwartek 30.10
Trasa Łódź-Katowice, Katowice-Żywiec.
Powrót w niedzielę wieczór: Żywiec-Łódź
Nie planuje ktoś w najbliższym czasie trasy Wrocław - Katowice - Wrocław albo Katowice - Wrocław - Katowice ?
Tapatalk
14.11 około 17 trasa Katowice - Krapkowice - Prudnik - Głuchołazy
auto puste
Czesc. Nie planuje ktos podróży w najbliższych dniach trasy łódź- Lublin lub bliskie okolice. Potrzebuje przewieźć mala przesyłkę. Jak cos proszę o info pw
16.11 trasa Głuchołazy - Krapkowice - Warszawa
17.11 Warszawa - Katowice
Witam , Szukam transportu Warszawa-Poznań.
pozdrawiam
jutro jade wrocław warszawa po 15 wyjazd z wro , powrót niedziela ok 18 wyjazd z wawy
Będzie ktoś leciał z Wrocławia w stronę Katowic? Nie spieszy mi się także można podrzucić późniejsze terminy.
Jutro Czwartek trasa - konin - A2 - Zgierz - Łódź i powrót analogicznie,
Sobota trasa Konin - Poznań i powrót analogicznie :)
2014-12-23 Lublin-Rzeszów-Kraków i w druga stronę gdyby ktoś potrzebował coś przewieźć kontakt PW lub kom
będzie ktoś jechał z Wrocławia gdzieś w okolice Katowic/Gliwic/Rybnika/Raciborza?
podbijam pytanie czy ktoś może trasy RADOM - GLIWICE by nie robił? :)
Jutro, wyjazd z Poznania ok 10-11 (+/-30minut) ----> Leszno ----> Wrocław ----> A4 ----> Wadowice
Nie jedzie dzis przypadkiem ktos ze slaska do warszawy? mam bardzo pilny temat:)
Siema
jutro jadę z Krakowa ok 6 rano pociągiem do Lublina (mogę coś zabrać niedużego)
później ok 11:30 wracam pustym samochodem z Lublina do Krakowa, mogę zabrać coś ciężkiego/dużego lub klubowicza :) (zdecydowanie lepiej klubowiczkę :P )
W poniedziałek 16.02 jadę z Białegostoku do Łodzi. Wyjazd 6 rano. Dzień lub dwa później ta sama trasa w drugą stronę. Jadę na pusto.
W niedzielę późnym popołudniem wyjeżdżam z Francji z miejscowości Limoges do Polski do Krakowa przez Niemcy. Mogę po drodze coś / kogoś zabrać, jadę Ducato maxi
Szukam transportu Katowice - Warszawa (do wzięcia pudło około 1m x 1,5m x 20cm)
Szukam transportu dla dość dużej paczki z Jastrzębie- Zdrój do Łodzi. Termin nie jest sprecyzowany ale nie może być zbyt odległy.
Szukam transportu Wrocław - Poznań. Chodzi o mały rowerek. Pozdrawiam
Szukam transportu z pomorskiego do Lublina (Lubelskie) lub do okolic, 4 kółka...
Z jakiej miejscowości? w ten weekend prawdopodobnie będę w pobliżu pomorskiego ;)
Nie jedzie ktoś dziś ze Śląska w okolice Poznania/Gorzowa?
W niedzielę jadę dużym busem z Torunia do Warszawy mogę coś zabrać...
Potrzeba mi przetransportować fotele, kanapę i boczki z okolic Krakowa do Lublina. Ktoś coś ? Oczywiście nie za darmo :)
Właśnie ogłoszenie nieaktualne, ale potrzeba mi z okolic krakowa do lublina. Z tym gorzej ;/
No to niestety, jestem nad morzem więc z przesyłką z gór nie pomogę :P
Jakby ktoś coś potrzebował, z okolic Trójmiasta w okolice Radomia, co zmieści się do 3ki to mogę zabrać.
ja mogę w okolicy świąt
30 lub 31 - Katowice - Warszawa (mogę coś zabrać)
Jutro jadę z Lublina do Radomia kolo godziny 15 jakby ktoś coś potrzebował.
Jakby ktoś coś potrzebował, z okolic Trójmiasta w okolice Radomia jutro o 16 jadę
2.04 Warszawa - Katowice
Sobota 11.04 LUBLIN-KRAKÓW-LUBLIN wyjazd ok 6 rano w Krakowie ok 10-11, i z powrotem, ktoś cos potrzebuje przewieźć, info na PW lub kom
Środa 29.04.2015r Sokółka - Białystok - Warszawa
Piątek 08.05.2015r Warszawa - Białystok - Sokółka
Ktoś coś? Można powiedzieć, że pusty bagażnik i dwa miejsca wolne :)
witam
jedzie ktoś w najbliższym czasie z Trójmiasta do Warszawy/Kalisza/Wrocławia? ;)