Tak zupelnie PnP to nie pasuje bo trzeba trochę rurek dolotowych zmienic i dv przeniesc w inne miejsce. A kupiles to k04 od znajomego czy jakies inne dorwales?
Printable View
Tak zupelnie PnP to nie pasuje bo trzeba trochę rurek dolotowych zmienic i dv przeniesc w inne miejsce. A kupiles to k04 od znajomego czy jakies inne dorwales?
Pilne
Od czego jest wtyczka u gory wariatora?
Po zlozeniu i podpieciu chodzil cichutko. Pochodzil troche i cos zaczelo napierdzielac. Wypinasz wtyczke - cisza. Podlaczasz - wali. Co jest 5??
Z tego co widze ta wtyczka wchodzi w "zawor faz rozrządu". Cxyli co, wariator mam jakims cudem nagle uszkodzony? Pomocy, mam rozebrane auto...
Dobra. I jak mam rozumiec ze po wpieciu jej cos mocno klepie, a po wypieciu jest cisza? Co jest nie tak?
Ok, wariator mam rozpierdzielony.
Moze ktos podac kontakt do regeneracji? Znalazlem ale kolo Żor, mam z 800km w jedna stronę a chce dzis po to jechac. Bede bardzo wdzięczny! Moze ma ktos numer do miejsca ktore jest choc troche blizej mnie, zawsze lepiej zrobić 900km niż 1500.
Panowie pomocy, dzisiaj mechanik zabrał się za wymianę u mnie termostatu 2.0T BWA i na prawdę trzeba do tego wyjąć alternator i kompresor Klimy?
ELSA mowi ze trzeba wyjac alternator i rury plynu chlodzacego, pewnie zamiast wyciagac rury gosc wyciagnie sprezarke.
Jerzu, napewno nie naciągnął Cie na koszty. U mnie też termostat do wymiany bo bardzo wolno się nagrzewa i wg ELM-a trzyma 103-106stopni po rozgrzaniu. 104 włącza wentylatory. Czekam z tą wymianą przy okazji wymiany sprężarki bo roboty z tym masa
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka