-
-
witam, potrzebuje numeru chłodnicy paliwa, a3 8p 2007rok sportback 2.0tdi bkd 140km quattro
-
-
mam jeszcze jedną proźbę i zapytanie, te dekielki 8d0601165k sa nieco inne niż te co pokazałem, te mają "nity" wokół, będą pasowały?
potrzebuje jeszcze numer ori przetwornic do xenona i czujnika ich poziomowania a3 8l
-
dwa rodzaje dekli, ten sam numer
przetwornice są niewymienne, więc nie mają numeru
a masz quattro? a jak nie masz, to podaj vin
-
nie, nie mam quattra felgi zdjąłem z s4ki z tym że wcześniej były na nich dekle MAM i szukam ich orginalnej alternatywy ale do konca nie wiem jakie tam idą, chciałbym zamontować xenony u siebie i potrzebuję kilku rzeczy co do vinu nie mam za bardzo jak teraz podać bo auto i dokumenty zostały za granicą a ja wpadłem do polski na tydzien innym samochodem, chyba ze jutro zapytam by mi ktoś go podał
-
1 Załącznik(i)
fascynująca historia - a tu masz obrazek z numerami
Załącznik 13939
-
Witam ,szukam numeru części oraz jak się ona nazywa .Jest to rura plastikowa w 1.9 AGR zaznaczona na czerwono .Z góry dzięki
http://files.tinypic.pl/i/00669/sk9er3i7nt45_t.jpg
-
szukam nr wkładów lusterek do polifta l+p eu z grzaniem i tym czujnikiem by same się włączały z fotochromem (takie full opcja )
-
Szukam numeru półki, tej za popielniczką w A3 8P, interesuje mnie wersja pod kosz 2 din, zna ktoś? Różnią się ilością bolców..