sprawdź Pioneer DEH-4500BT ;)
Printable View
sprawdź Pioneer DEH-4500BT ;)
Ja też się za takim oglądam i jak narazie znalazłem http://allegro.pl/sony-dsx-a50bt-blu...686949612.html i podobny z CD ale to 450zł ;)
Witam. Chciałbym do mojej A3 wstawić coś grającego do 500-600zł.
Obecnie siedzi w nim Sony CDX-GT35U.
Zastanawiam się nad ALPINE IDA-X311 lub SONY CDX-GT660UV, ale jak najbardziej posłucham rad, czy nie lepsze coś innego. Alpine akurat podchodzi mi wyglądowo.
siema,
w tej cenie moim zdaniem warto poszukać czegoś z pełnym wyświetlaczem. Ostatnio przerobiłem ten temat, kupiłem Pioneer x9500BT. - 680 PLN Ze swojej strony mogę polecić bo robi robotę ;);)
BT w radiu fajna sparawa, łączysz z telefonem i zestaw głośnomówiący
Co ogólnie powiecie o głośnikach MDS Fanatic FC5 13cm w przednie furtki ?
zestaw przyzwoity w swojej klacie cenowej. Ale aby uzyskać zapewne pożądany progres należy zasilić je wzmacniaczem i odpowiednio przygotować drzwi.
Alpine CDE 9882Ri polecam
Edytowalem bo jednak nie ma sensu pchac sie w wzmacnianie suba nokii:). Prosze zatem o podpowiedzi czy do concerta cd bez problemu podlacze wzmaka. Do tego w nadkole dam ten subwoofer jbl, ktory sprzedaja na allegro tak zeby wszystko wygladalo jak fabryka. Czy bede mogl tez podlaczyc zmieniarke cd bo mam kabel pociagniety ale sprzetu brak :) pozdrawiam
Panowie szukam czegos na przod do 250 zl. Po poczytaniu kilku artykulow i wypowiedzi zostaly dwa wyjscia. Co lepsze: Helix B52C czy uDimension El Comp 5?
Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2