Daniel strach pomyslec jak ten Twoj skuter jezdzi skoro lancia tak zapier****;)
Printable View
Daniel strach pomyslec jak ten Twoj skuter jezdzi skoro lancia tak zapier****;)
No i prawko juz w kieszeni ;)
Uo patrz, szybko Sebek poszlo! Gratulacje! :D
A my wczoraj z kumplem troche km'ow nawinelismy. Opony zimne, raz bym sie grubo przejechal. Podczas hamowania przednie kolo mi sie na pasach uslizgnelo :) Odpuszczenie hebla, podparcie noga i dupa uratowana :)
dzieki :) oby pogoda sie jeszcze troche utrzymala...:)
joł, a więc zawitała w mojej stajni hondzina cb 750.
prowadziłem ją w piątek na sen zimowy - wypiździło mnie na maxa!:P
co 15 km stawałem i skakłem wokół silnika jak indianie wokół ogniska :thumbright:
dojechałem na miejsce, potrze na temp- 2 stopnie:p
He he, jak bedziecie jeszcze latac dajcie znaka na priva, wyprowadze moje maxi na ostatnia jazde przed zima :)
szataniszcze, kupiles ta sztuke o której mowiles? :> Ogolnie to gratki! Bez konkretnego stroju to naprawde niezly wyczyn taka wyprawa ;) :D :D
A ja caly czas sie waham, czy w weekend nie uderzyc ze znajomymi na moto do zielonej gory :) 370km w jedna strone, impreza, nocleg, itd. I w niedziele powrot...
Jakby ktoś chciał kupić to moja Honda idzie na sprzedaż. Aukcja pojawi się na dniach. Potrzebuję tylko zdjęcia porobić.
Hehehe, ta glupi jestem! 470km :)
Jest ok, w piatek rano dobrze by było jakbysmy ruszyli :) W niedziele powrot i bedzie zacnie! :D :D Ktos chetny? Impreza zorganiozowana na miejscu (basen, jazda konno, tor kisielin dla motocyklistow, impreza wieczorna, itd.)