matek600 czyli tylko te z literka "k" i 'g" sa na pilota a inne juz nie? ja np u siebie miałem w a3 8L0 862 257 bez zadnej literki na koncu i otwieranie odbywało sie z pilota i nawet domyk był
Printable View
matek600 czyli tylko te z literka "k" i 'g" sa na pilota a inne juz nie? ja np u siebie miałem w a3 8L0 862 257 bez zadnej literki na koncu i otwieranie odbywało sie z pilota i nawet domyk był
Panowie jest napisane jakie pompki obsluguja piloty na poczatku tego tematu. Bede wszystko od teraz do kosza wyrzucal bo jest to zasmiecanie tematu. Ile razy mozna to samo pisac??
Witam,mam podobny kłopot ze swoją a3,z tym że u mnie szyby i oświetlenie w środku działają normalnie tylko mam kłopot zamkiem. Poprostu przestał zamykać drzwi,muszę każde zamykać z osobna kluczykiem.Ten sam kłopot dotyczy klapy i wlewu paliwa.Możliwe że padła pompka?czytałem wcześniejsze posty ale prawie wszędzie też jest kłopot z szybami a u mnie trochę inna bajka...Z góry wielkie dzięki za wszelką pomoc
priest32 rozsypał ci się pewnie kompresorek w pomoce dlatego zamki nie działają, a elektryka jest ok. Nie musisz całej pompki wymieniać tylko dorwac kompresorek na alledrogo i podmienic.
Tu nawet kolega z forum sprzedaje taki kompresorek
http://www.a3-club.net/forum/showthr...07#post1241507
Cześć,
mam nastepującu problem, zmieniałem wczoraj żarówke przy popielniczce, odpinajac kostki z zapalniczki i oświetlenia musiało nastąpić jakieś spiecie, nie świeci mi podswietlenie podsufitki, podświetlania climatronika ( świeci słabo ) , pokretła do podgrzewania fotleli, zresetowało mi szas i date na wyświetlaczu, ten mniejszy liczni na kilometry co mozna resetowac wyświetla 510 km i nie mozna go zresetowac, swieci tez kontrolka esp / abs. Natomiast cała eketryka dzial, szyby, szyberdach, wlew paliwa, centralny zamek.
Czy może być to przekaźnik?
bezpieczniki, jak tak to jakie nr?
lub ta pompka całą? jeżeli pompka to jak sprawdzić czy jest zepsuta,
Wieczorem zrobie zdjecie i dokładnie pokaze jakie miejsca nie świeca, ale to co opisałem powinno jasno dać obraz usterki
Sprawdz bezpieczniki, rowniez te na aku.
Pompka nie ma nic do tego
Cześć,
te bezpieczniku znajdują się bezpośredno na akumulatorze, czy gdzieś w podliżu, teraz jestem w pracy, sprawdze jak wyjdze. Dzięki za szybką odpowiedź.
Bezpieczniki te w kokpicie wczoraj ogladałe, przekładałem, wsadzałem nowe, to są raczej sprawne, sprawdze raz jeszcze.
Jeżeli na akumulatorze jaki to jest bezpiecznik, schemat jakiś znalazłem, tylko po niemiecku
Na akumulatorze mam 3 zielone bezpieczniki(wimienilem je)
i same kable na schemacie jest pokazane na drugi kabel z lewej strony ktory odpowoada za wnetrze. Tylko nie wiem gdzie ten bezpiecznik przy kablu jest oznaczenie 40A
Prosze dajcie znac co z tym bezpiecznikiem na aku
witam. wiem ze głupie pytanie i zapewne gdzies w tym watku jest na nie odpowiedz ale przejrzalem juz ze 20 stron i nie znalazłem.... wyjmując pompke nie zwróciłem uwagi na to który wezyk jest podlaczony do którego "dziubka", jest biały i niebieski. który gdzie nalezy podlaczyj jak bede pomke z powrotem wkładał?
Jeden jest większy, a drugi mniejszy, nie powinny pasować zamiennie, lecz każdy idealnie w swoje miejsce :) Jutro mogę podesłać Tobie fotkę.