To o dużoo za długo musisz mieć gdzieś nieszczelność, najprawdopodobniej przy samej pompce
Printable View
To o dużoo za długo musisz mieć gdzieś nieszczelność, najprawdopodobniej przy samej pompce
U mnie tak się dziąło, jak jeden z przewodów był źle dociśnięty i powietrze leciało w świat..
Dorwałem sie do pompki, przytykalem wezyki i nic. Poodpinalem wszystko i slysze ze cos w srodku lata. Rozebralem i pompka w czesciach. Pytanie moje brzmi: jaka pompke kupic zeby dzialala? Czy jest jeden rodzaj czy kilka? nr pompki 8LO 862 257 K
Kup tylko ten grafit co sie rozlecial
Czyli tak jak mówiłem..;)
Tu masz przykładową aukcję tego kompresorka: http://allegro.pl/kompresorek-do-aud...161433981.html
Kupic kompresorek, podlaczyc i ma dzialac?
Tak, a co do tego że VAG się nie chce połączyć z modułem komfortu to przy okazji jak masz rozebraną pompkę to przeczyść wszystkie styki, połączenia elektryczne i płytkę preparatem typu Kontakt Spray. Nie zaszkodzi a może pomóc bo często się wilgoć do pompki dostaje ;)
Mam takie zasniedziale czarne styki to przeczyszcze. Swoja droga widac ze ktos juz tam grzebał. A tak zmienie temat. Czemu VAG nie chce sie polaczyc z ABSem? Jak wchodze w abs slychac klikanie, na liczniku mrugnie dioda ABS ale VAG sie nie połączy.
Panowie, kupiłem nowy kompresorek, załozyłem, słychać że chodzi, strasznie glosno ale dalej drzwi sie nie zamykaja, uczy ok. 15 sekund i sie wylacza. Gdy zatkam mu dziury dalej sie nie wyłącza. Co jest grane?
Mam takie pytanie, moje a3 oryginalnie bylo bez alarmu, mam wsadzona poliftowa pompke obslugujaca alarm i ktory jest aktywowany. Chciałbym mieć sygnalizacje dzwiekowa otwierania i zamykania auta. Co muszę zrobić? Wystarczy,że dokupię ori syrenę alarmową i podłącze w odpowiednie piny w kostkach przy pompce? Czy jeśli zdezaktywuję alarm vagiem ( brak czujników i wywala błędy) to sygnalizacja dźwiękowa otwierania/zamykania zostaje?
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka