-
Podłączę się pod temat, jak piszą poprzednicy, widoczność na ++++, w deszczu tez ok. Jeśli chodzi o kolor u mnie wygląda to tak :
http://img524.imageshack.us/img524/6249/hdhdhd.jpg
Na zdjęciu widać, ze są białe, a w rzeczywistości maja delikatna poświatę niebieska i same soczewki maja niebieska barwę, zaś światło jest białe ;)
-
kurde fajny ten 5000k, miałem zamiar 4300 kupić ale widze że 5000k jest ładniejszy,
a jak kupie zestaw krótkich czyli h7 5000k to później moge same żarniki 4300k kupic jak bym miał taki kaprys ??
czy to całe przetwornice trzeba zmieniac??
-
Tylko żarniki;) Ale krótkie to chyba H1, długie H7
-
Wystarcza zarniki ;) Przetwornice moga zostac:)
Dodano:
http://img189.imageshack.us/img189/7795/54581670.jpg
Tak 5000 K prezentuja sie u mnie ;)
-
a lampy jakie??ori tyce czy inne
-
TYC, jak narazie odpukac nie ma problemu z parowaniem ;) Jesli sie zastanawiasz nad zakupem to polecam;) Najlepsze zamienniki jakie moga byc;) Wczesniej mialem DEPO (black) z ringami - parowaly oraz Solary -porazka!!!!!!!!!!!!
-
Panowie sprawdziłem ile pradu daje mi na wtyczce do zarówki H7. Na odpalonym silniku wskazywało 14,2 a na zgaszonym 11,4 i nic nie skakało. Wnioskuje, że skoro zarniki migają to wina leży albo po stronie przetwornic albo po stronie zarników. Sprawdzałem zestaw na 2 samochodach i było to samo. Wieć pewnie pozostaje reklamacja całego zestawu :/
-
a nie mieliście żadnych problemów przy montażu tych żarników??tzn pasowało wam wszystko?? jak mam TYCE i powiem ze jest problem żeby idealnie pasowały żarniki. jest luźny w odbłyśniku i drży podczas jazdy i lewa lampa świeci inaczej od prawej i za chiny nie idzie ich ustawic!!! macie jakis foty z montażu albo jak założyć zeby było jak się należy??
-
Ja mam DEPO i też mi drży podczas jazdy po wybojach. Bede musiał rozwiazać jakos ten problem. Lampy mi ustawili na diagnostyce też z małymi problemami ale ustawili. Powiedzieli że nie bede oslepiał ale radzili jeszcze obnizyć silniczkiem. Tak zrobiłem i narazie nie migaja mi kierowcy :)
-
sory za głupie pytanko, ale jestem w pracy poza domem do czwartu a a3 daleko odemnie z dziurawą misą i sam nie moge lukną- na krótkie światła w lamopach poliftowych TYC są żarówy h1?? bo hidy chce dziś zamówić i nie wiem czy na 100% h1;) dzięki za odp